Uwaga na oszustów - Klienta na suknię z Nigerii-pytanie do dziewczyn,które wystawiały ogłoszenie

Słuchajcie dostałam maila od babki z Nigerii,że chce kupić ode mnie suknię ślubną,jest gotowa przelać kasę itp.Czy miałyście taki przypadek i nie jest to jakieś oszustwo?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Uwaga na oszustów - Klienta na suknię z Nigerii-pytanie do dziewczyn,które wystawiały ogłoszenie

bardzo dobry pomysł z podpięciem wątku na górę listy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Uwaga na oszustów - Klienta na suknię z Nigerii-pytanie do dziewczyn,które wystawiały ogłoszenie

takie rzeczy należy zgłaszac na policji to będzie ich mniej :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Klienta na suknię z Nigerii-pytanie do dziewczyn,które wystawiały ogłoszenie

Do mnie też pisała i chciała dać nawet 400 zł więcej żeby pokryć koszt wysyłki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Klienta na suknię z Nigerii-pytanie do dziewczyn,które wystawiały ogłoszenie

Dokładnie ta do mnie napisała,dziękuję bardzo za odpowiedź i UWAGA na tą oszustkę.

babka sie z tobą umawia, twierdzi że wysłała kasę, przysyła ci jakieś lipne potwierdzenia i wymaga, byś ty jej wysłała kieckę, bo ją pili itd.

Jedną z takich "pań" jest Helen Smith

Oszustwo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (214 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...