Godny polecenia (2) Po Chip tuningu VW Passat B6 2.0 TDI ze standardowego oprogramowania 140 KM i... Wojciech Polecam!!! (1) Pelen profesjonalizm!Kolejne auta tylko do V-Tech.Warto zaplacic pare PLN... BUS PL opel astra 1.9 120 km (2) Akcja wykonana w ramach promocji "śniadaniowej" czyli - 10% do tego nowy... profeta
Audi A4 B5 1.9 tdi po pięciu latach (2) Chyba nikt przede mną nie pokusił się o ocenę pracy tuningowanego auta po 5... Grzegorz Bettin Omega 2.5 TDS (1) Polecam V-tech Pomorze, jestem bardzo zadowolony z osiagow mojego auta.. Mila... Tczewiak v - tech chip tuning OPEL SIGNUM 1.9 COSMO SPORT (1) Obsluga naprawde na 6 zero sciemy!!!!!! wiedza i doswiadczenie na 6!!!! mozna... mip84 radość na nowo ze starego auta (2) Witam! Spróbuję w skrócie opisać "historię chipa" e46 330xD '03 w V-tech... Demonik Chip tuning (2) Bardzo sprawnie wykonane. Sympatyczna i rzeczowa obsługa. Doradzili co... leonardo Diagnostyka i usunięcie błędów z głównego sterownika oraz zmiana mieszanki rizrychowej (1) Profesjonalnie,szybko,przystępne ceny i miło.Polecam!!! Jacek Sami przeczytajcie i oceńcie (3) Tylko fakty: 1. Umówiłem się na chiptuning, przekazałem dane auta 2.... Sakor Ford 1.8 TDCI 115KM (2) To co oni zrobili z mojego Forda nie podlega żadnym negatywnym dyskusją. Auto... Wojtek Wyjątkowo zacny i profesjonalny zakład! (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem obsługi i podejścia do klienta. Chłopaki to... Krzysztof Dudek Zafira B 1.9 CDTI 100 KM (2) Zamówiłem w tej firmie 2 usługi: usunięcie filtra cząstek stałych oraz... Adam Vlovo S60 2.4 D5 (3) Jestem pod ogromnym wrażeniem fachowości, wiedzy i podejścia do klienta.... bartek Profesjonalne podejście do problemu (1) W ocenianym warsztacie profesjonalnie zdiagnozowano niedomagania mojego... Artur AUDI 2.0 TDI 16V (2) Rewelacja z 144 km i 340Nm osiągneli 174 km i 400Nm oczywiście w granicach... Marian Zmiana dźwięku silnika (5) Odnalazłem w necie filmik: http://motoryzacyjna.pl/soundracer.html Na... eldeko Solidna Firma (1) Skorzystałem z usług firmy V-Tech Pomorze "jedynie" w celu korekty dawki... Benek Ford 2.0 TDCI 130 KM (1) Jestem pod wrażeniem fachowości, wiedzy i podejścia do klienta. Miałem... Piotr Kupie drzwi do 406 (1) Kupie drzwi do peugeota 406 sedan tylne lewe srebrne moga byc gole z trojmiasta. bartek.awf