Jedyne takie miejsce! (3) Kilka razy zbierałam sie do opisania tego miejsca, jednak nigdy nie starczylo... ma_go pizza śmierdziała (2) pizza miała tylko trzy składniki, bez mięsa a śmierdziała jakby się cos... zaxa Pyszne pierogi (1) Polecam te z głębokiego tłuszczu w chrupiącym cieście. Próbowałem orientalne... chapa
WOW Teraz jest tam pierogarnia (1) Pierogarnia ale nie w stylu "kmara". Pierwszy raz jadłam pierogi opiekane na... Neexie POLECAM! (1) Jak najbardziej polecam! :) gość szczera opinia na temat Valdonas (1) (...) a co do menu i wystroju .. jedzenie hyyy przecietne bardzo mogłbym... miszczu opinia (2) Klimat restauracji ogólnie jest bardzo fajny. Obsługa strasznie negatywnie... gosc Aha ;o (1) Nie wiem po co samemu oceniać swoją własną "pizzerie", ale każdy kto chociaż... mis nie wiem co myslec (2) bo na swoja pizze, ktora zamowilem czekam juz 5 miesiecy.. tt komunia-NIE (1) brak organizacji i pojecia o nakryciu stoły duzo by wymieniac roman Polecam VALDONAS!!! (2) polecam naprawdę !- jedzenie znakomite, flaczki poezja!żurek znakomity, i... bh Pizza 50 cm Marzenie .. Palce lizać !!!!!!!!!!!!!!!! (2) Kupilismy Voucher przez promocje Sweet Deall 50%na50% pizza marzenie 5... Piotrek PIZZA (1) Pizza ogólnie niesmaczna, użyte składniki (ser, wędlina, pieczarki) bardzo... Jozin Rewelacja (2) Bardzo smaczne jedzenie i przemiła obsługa. Poza tym jest naprawde tanio.... Jędrek Bije na gowe konkurencje (2) Jestem studentem i nie chadzam codziennie do lokali ale tam gdybym mógł to... degustator piwka takiej pizzy szukałam (2) Takiej pysznej pizzy szukałam w Gdańsku od długiego czasu. Wreszcie znalazłam... Ola - stała klientka Pyszne jedzenie (2) Byliśmy ostatnio z żoną na obiedzie, pyszne jedzonko, ceny naprawdę... M. Agata - opinia (2) Przepyszne jedzonko! : ) Moja ukochana restauracja! : ) Agata W końcu coś nowego .. (2) Byliśmy ze znajomymi pierwszy raz na pizzy w Valdonas i jesteśmy bardzo mile... Beatris naprawde polecam (2) Do reatauracji zawitalimy cala rodzina... Pierwsze na co zwrocilismy uwage to... natalia