Superrr pizza (1) Superrr pizza Cris cristo - opinia (1) Dobrze, że jest pizzeria w tym miejscu, obsługa bardzo miła wystrój ..... cristo DISgusto (2) To jest skandal że znalazłem włosa w pizzy,a dokładnie w cieście, które na... Mr. B
Polecam (1) Zamawialem juz kilka razy do Wrzeszcza. Pizza dociera w normalnym czasie,... Marcin zdziwienie i rozczarowanie :( (1) Zamówiłam pizze na telefon .Skorzystałam z ulotki ,które rozrzucono na klatce... iza Mniam:) POLECAM (2) Pizza z digusto zawsze jest wysmienita. Jezeli pizza to tylko u nich.... customer Bardzo smaczne papu :) (2) Trzeba tego samemu spróbować. POLECAM. Jedzenie z*******E !!! Rafał Tak .... poprostu zal .... (2) tam kazdy pisal ze dobra pizza jest wiec postanowilem sam przyjechac i... Zly klijet ... bardzo smaczne jedzenie (1) ostatnio z chłopakiem byłam na pizzy i musze powiedzieć że obsługa była... pati2gda Nie zbyt (1) Rewelacyjna obsługa, wystrój tesz fajny, ale pizza..... nie za bardzo mi... Monika dobra (1) Jest naj i basta! Ja12223 Pizza dobra i na poziomie (1) pizza z tej pizzeri jest smaczna tyak samo dania obiadowe pozdrawiam obsluge Magda rewelacja w każdym calu (1) gorrrrrąco zapraszam do najlepszej pizzerii na świecie diGusto!!! jedzenie... kasiek ZDECYDOWANIE NIE POLECAM !!!!!!!!! (2) Byłem tam ostatnio i owszem posiłki nie były pierwszej klasy ale też nie były... Niezadowolony klient Nie polecam (2) kiedy ostatnim razem zamówiłam na telefon z tej pizzeri spotkało mnie nie... Zdegustowany klient Wielki plus (1) Pizza jaką panstwo podajecie jest wiecej niż z*******a :D Nigdzie nie jadlem... Wasz Stały Klient :) misia - opinia (1) Nie byłam w lokalu, zamówiłam pizzę na telefon. Dostawa punktualna, pizza... misia najlepsza w Gdańsku (1) Pizza jest rewelacyjna, dania obiadowe też bardzo smaczne, ale pizza jak... aga Nie polecam (2) Zamówienie na telefon z Przymorza do Wrzeszcz dodatkowo płatne 2 zł. Grube... Tom 5+ (1) Krótko mówiąc jedzonko OK! Widać ze się starają bo są od niedawna ale to na... viola