Cena nie adekwatna do jakości i ilości (1) Rozczarowało mnie ciasto z cytryny: wyschnięte ( długo musiało przeleżeć w... Walentyna Tort na chrzciny Córki- oceńcie sami (1) Nie raz zdarzało mi się kupować małe torciki w cukierniach Deker na deser do... Piotr Trójmiasto rozczarowanie (1) Dzisiaj wraz z synem i mężem odwiedziłam cukiernię Deker w Sopocie. Tragedia.... Lola
opinia byłego pracownika (2) Jestem byłym pracownikiem tej cukierni. Ogólnie praca ok, zwłaszcza na... Pracownik rozczarowanie (3) Zamówiliśmy dziecku na roczek torta "Bzyk bzyk", tort był przepyszny. Dlatego... magdam Polecam! (1) Kupiłem w ostatni weekend tort czekoladowy na przyjęcie dla Synka i wszystkim... Karol T. Deker (1) Ostatnio kupiłam tort na urodziny córki, udałam się do cukierni bez... Joanna Ładnie, Sztucznie i Drogo... (1) Wyroby Dekera ładnie wyglądają na talerzu, jednak smak jest sztuczny i za... balas :) (1) Pierwszy raz kupiłam od Dekera ciasta ok 2 lat temu, nie smakowały mi,... jj Polecam! (1) Torty pyszne, dekoracje rewelacyjne, szczególnie dla dzieci. Najlepsze torty... Ola Royal Caramel (2) Kompletne dno, serio nie sadziłam, ze tak moge się przejechać na produktach... Ania Ciasta na święta (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupionych ciast. Szybka realizacja zamówienia,... Krzysiek Przepyszne :) (1) Przepyszne ciasta, w szczególności malinowa rozkosz :) goście na moim weselu... NIna