Villa Angela

Pensjonaty, wille Restauracje

Gdańsk, Ludwika van Beethovena 12

Bardzo zadowolona!! (1) Organizowałam swoje 30 urodziny. Pani Monika okazała się nieoceniona przy... Aga Super Apartament (1) Polecam szczerze, byłem w wielu miejscach ten zasługuje na najwyższą ocenę,... Rafał Solenizant - opinia (1) Polecam wszystkim ceniącym dobra kuchnie i profesjonalna obsługę w kameralnym... Solenizant
Impreza rodzinna (1) Bardzo fajne, kameralne miejsce, miły wystrój, ładne dekoracje. Jedzenie ok,... Iwona Chrzest Corki (1) Miałam okazję skorzystać z restauracji w Villi Angela w dniu Chrztu Mojej... Agnese Nie polecam... (2) Byliśmy tam stałymi gośćmi, dwa razy w roku. W tym roku jednak postanowiliśmy... Niezadowolona komunia 2016 (1) Zdecydowaliśmy się wyprawić I komunię naszej córki i nie żałujemy!! Bardzo... Hanna Miejsce godne polecenia (1) Miałam okazję organizować w restauracji Villa Angela przyjęcie urodzinowe.... Małgorzata Komunia 2015 (1) Przyjęcie komunijne wypadło wyśmienicie , wspaniałe potrawy miła i... Rafał Przyjecie weselne z chrzcinami (1) Idealne miejsce na zorganizowanie niedużego przyjęcia. Na naszym było 30 osób... Nowożeńcy Super miejsce, super jedzenie, super obsługa (1) Wybrałam tę restaurację na zorganizowanie imprezy okolicznościowej i nie... Bożena Przyjecie slubne (1) Hotel z nieduza restauracja. Organizowalismy przyjecie weselne na 30 osob,... Ewa i Jarek Świetne miejsce (1) Maiłam okazję urządzić swoje n-te urodziny: jedzenie bardzo smaczne, a załoga... Terka warto pójść (1) Tydzień temu po raz drugi skorzystałam z restauracji aby wyprawić imprezę... karolina chrzciny w restauracji Villa Angela (1) Mila atmosfera, bardzo dobry i rzeczowy kontakt przy organizacji... ula Komunia (1) Zdecydowanie polecam restaurację Villa Angela!! Przemiła, czujna i dyskretna... Ania Obiad poślubny dla rodziny - godne polecenia. (1) W maju 2013 zorganizowaliśmy w Villa Angela obiad poślubny dla około 40 osób.... Paweł Mariusz - opinia (1) tutaj bawiłem się na swoim weselu:),było wesoło,wpadamy tu z żoną na kawę lub... Mariusz Tomasz Szczecin - opinia (1) Pensjonat godny polecenia. Profesjonalna obsługa, począwszy od recepcji,... Tomasz Szczecin Serdecznie polecamy Restaurację w Villi Angela (1) Chciałabym podziękować za bardzo przyjemną obsługę przy uroczystości... Paweł