Villa Palladium

Pensjonaty, wille

Gdańsk, Józefa Czyżewskiego 20

gorąco polecam (1) Miałam okazję korzystać z restauracji w Villi. Byłam bardzo zadowolona z... Ania Majówka 2014 (2) Witam , spędziłem razem z rodziną majówke w tym miejscu i szczerze polecam ,... Tomek Z Uroczysty obiad po pogrzebie (1) Dnia 13.04.2014 ustalalam z pracownikiem hotelu, Panem Rafalem szczegoly... Jolanta Kąkol
REWELACJA !!! (1) Wspaniały lokal, profesjonalna obsługa, elegancki wystrój. Reasumując... wdzięczni klienci Idealne miejsce na wesele (1) Zorganizowaliśmy tu wesele w kwietniu i wyszło rewelacyjnie, goście byli... Grzegorz Numer 1 w Gdańsku (1) Chylimy czoła przed profesjonalizmem, dbałością o szczegóły i wspaniałym... Iza i Kuba Celująco (1) Nasze sobotnie wesele wypadło celująco, obsługa sympatyczna i bardzo nam... J & M Idealna na wesela (1) Mimo niepozornej wielkości, villa jest idealnym miejscem na wesela. Sale... D Najlepsza sala weselna w Trójmieście! (1) Jesteśmy zachwyceni samym miejscem oraz ludzi, z którymi współpracowaliśmy... Natalia Polecam (1) ceny mogłyby być niższe, ale i tak nie jest źle w porównaniu z innymi takimi... Mimi wspaniałe wesele (1) Mieliśmy ogromną radość organizować wesele w Villi Palladium. Już od początku... Kamila Wyśmienite jedzenie (1) Na początek kilka słów o bardziej przyziemnych rzeczach: świetna, bardzo miła... B świetna organizacja - uśmiechnięta obsługa (1) organizowałam tu komunię syna, dzięki p. Danusi można zorganizowac ją w taki... bea69 wesele (2) naprawdę super, dostaliśmy więcej niż oczekiwaliśmy, jedzenie bardzo smaczne,... Marta i Przemek 2011-08-13 Wesele marzeń!!!! (1) Witam, Wczoraj mieliśmy nasze wesele. Oranizacaja, sala, wysrój, jedzenie... MŁODA PARA uczta dla podniebienia (1) Kupiłam kupony na Gruponie do tej restauracji gdyż zaciekawiło mnie oferowane... Beti REWELACJA, SUPER, GORĄCO POLECAM (1) Byłam parę razy jedzenie bardzo smaczne i oryginalne.Miiła obsługa, wystrój... Ewelina O Hotelu słów kilka (1) Villa bardzo ciekawa, widać już od samego wejścia, że o podwyższonym... Monika smacznie ale... (1) ...nic nie zmieni tego, że jest to restauracja hotelowa (z wejściem przez... KJ Porażka jak można odmówić przyjęcia gości do hotelu (1) Witam Czytam z sympatią opinie na temat państwa hotelu podzielam opinie moich... Angelika