Przychodnia Weterynaryjna

Weterynarze

Gdańsk, Piastowska 90B

Prawdziwi Przyjaciele Zwierzaków (1) Dr Bartek to istny cudotwórca. W miłej, przyjaznej i sympatycznej atmosferze... Rafał Karolak opinia Vitavet (1) Doskonali lekarze, empatyczni, delikatni i bardzo fachowi. Pomogą zawsze i w... viltianus Polecam - super miejsce! (1) Wspaniałe podejście do zwierząt, pełen profesjonalizm, świetne ceny i... Basia
Polecam! (1) Polecam wszystkim, którzy chcą zapewnić swoim zwierzętom dobrą i... Kamila Weterynarz godny zaufania (1) Wspaniali . Zdecydowanie polecam. Magda Bardzo miło i profesjonalnie (1) Lekarze mają cudowne podejście do zwierząt mój pies po zabiegu nie bał sie... Anna Rewelacyjne podejście (1) "Naprawiono" mi dwa sierściuchy ;-))) Lekarze mili i profesjonalnie. Polecam... Bartek Daniszewski Dobra lecznica dla wszystkich zwierzaków (1) Trafiłam trochę przez przypadek ze szczurem z ropniem. Od razu przeprowadzono... Freika Super! (1) Bardzo sympatyczni i kompletentni Państwo. Zarówno pani, jak i pan weterynarz... anka2506 Fantastyczni weterynarze! :) (1) Właściciele lecznicy są cudowni! :) Od razu widać, że ta praca to ich pasja.... Joanna SUPER!!! (1) Vitavet odwiedzamy od września 2012 r. z 3 yorkami. Przytrafiło się im:... Agnieszka Polecam! (1) Mój przesadnie towarzyski i pochłaniający niemożliwie gigantyczne ilości... Właścicielka Niunia ;) Doskonały gabinet! (1) Podpisuję się pod tym,co napisali już inni komentujący: wspaniałe,pełne... Spirit Milka, Tofik i Mocca polecają ;] (1) Nasze dwa koty (Milka i Tofik) oraz psina (Mocca) z radością chodzą do Igi i... Fiłek & Milka FANTASTYCZNI SPECJALIŚCI!!! (1) Nasz psiak chodzi do lecznicy merdając ogonem i dobijąc się do drzwi... Marta Mega (1) Pierwszy raz spotkałam weterynarzy z powołania !! Kochają to co robią a... HG Super pomoc (1) Mój pies nie chodził już od 2 tyg. Trzy wizyty , fakt bolesne zastrzyki, ale... Robert Rewelacja (1) Świetni lekarze: bardzo sympatyczni, widać że robią to co kochają - są... Joanna Bardzo polecam (1) Kilkakrotnie odwiedziłam ten gabinet z moimi psami. Pracujący tam weterynarze... Pola iwona - opinia (1) Nic ując nic dodać poprostu rewelacja.Bedę polecała innym!!!!!!!!!!!!!!! iwona