Bardzo dobry salon (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, idealnie dobrane oprawy. Sama... Alikija Strata czasu i pieniędzy (1) Nie polecam, głównym celem sklepu nie jest satysfakcja klienta tylko... Jacek Zieliński Unikajcie salonów Viu Viu- ostrzegam na podstawie własnego przykładu (1) Zakupiłam drogie markowe oprawki w salonie Viu Viu w Gdańskiej Galerii... Renia
żenada:) (1) Na zamówione okulary czekałam 2-mce ; brak kompetencji i profesjonalizmu z... anetao Rewelacyjna obsługa (1) Byłam w salonie wczoraj i jestem bardzo zadowolona, obsługa ma bardzo dużą... Alicja okulary i oprawki jakość usług i podejście (1) dziś zakupiłam w tym salonie oprawki wraz z soczewkami. Jestem MEGA... Becia kupon gruper (3) Kupiłam kupon gruper za 49 zł (wartosc 320). W salonie okazało sie ze badanie... kasia POLECAM (1) bardzo miła obsługa , pełen profesjonalizm , tym bardziej ,ze robiłam tam... OLA carlito - opinia (1) Bardzo profesjonalna i mila obsługa! Wszystko w jak najlepszym... carlito z groupona super (1) zamówiłem szkła kontaktowe. wszystko sprawnie i super. czas czaekania na... gibki Polecam (1) Bardzo miła obsługa, duży wybór oprawek oraz profesjonalne doradztwo... Paula POLECAM !! (2) NIE ROZUMIEM SKAD TAKIE OPINIE , SALON JEST SUPER , SWIETNA OBSŁUGA, BARDZO... NATALIA ogromne rozczarowanie (1) W tym salonie pracuje tylko jedna miła osoba ( nie licząc Pani doktór).... załamana klientka Fatalna jakość obsługi! (1) Nie polecam tego salonu optycznego! Obsługa jest miła, aczkolwiek... Michał super salon (1) super obsługa i jestem bardzo zadowolona z jakości produktów i obsługi. a... magdalena Opinia (1) Nie polecam salonu optycznego Viu Viu w Galerii Baltyckiej w Gdansku. Obsluga... Krystyna