melina (2) Viva club to najwieksza melina w jakiej bylem, a szczegolnie jesli ktos chce... :\ ... (1) Żenada. Nudna, monotonna muzyka, DJ cały czas wali wszystko na jedno kopyto.... Kasia ... (1) kiedys był to fajny klub a teraz .... a szkoda bo jest w dobrym miejscu:( nie... Aga
Moj opinia. (1) Wybrałam się z chłopakiem do Vivy. Do 23 wstęp miał być za darmo, lecz pan na... Koliberek1990 DO PANA : VIVALDI (1) PO PIERWSZE TEN KOMPUTER TO JEST STEROWNIK DO SWIATEŁ , DJ W KLUBIE VIVA GRA... ;)))) Vivo .........nie idż tą drogą (1) Kiedyś często i gęsto chodziłem latem do Galaxy- było tam naprawdę... vivaldi198 nie polecam (1) W dniu 13 lipca po spacerze na molo ok godz. 23ej zdecydowaliśmy się napić... Kropeczka Majówka w vivie (1) Przyjechalam do 3miasta po 4 latach. W dzien przeszlam sie na spacerek po... Marlyn MARTA - opinia (1) chodzę do Vivy na dyskoteki w niedzielę dla trochę starszej młodzieży ,jestem... MARTA tragedia (1) taka jest prawda, ze viva znalazla się na samym dnie. bylem na imprezie w... user Maciek - opinia (1) Bylem tam na sylwestra z moja dziewczyna bylo strasznie zero organizacji... Maciek oj słabo słabo... (1) vivę pamiętam sprzed jakichś 5 lat,kiedy czarne czwartki były największym... mani slaba ochrona (1) Lubie ciekawy wystroj a jesli chodzi o Vive to wystroj jest slabiutki,akurat... pro gosc - opinia (1) Klub bardzo fajny, nie wiem dlaczego pojawia się tu tyle negatywnych... gosc Shaun Baker we love you! (1) mega wypas impreza! swietny set Shauna!!! wielki szacun dla Shauna za... zoe PUSTKI!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Co sie dzieje z ta viva???????????? To jest chyba jedyny lokal w sopocie... Kris SUPER IMPREZA (1) Byliśmy w piątek, za konsolą był nikt inny jak SHAUN BAKER! Super muzyka,... :) masakra (1) Po prostu masakra . Na parkiecie 20 doszczętnie pijanych gości w sportowym... rafi czy to prawda.. (2) czy to prawda, że toaleta w vivie, normalnie w ciagu imprez jest płatna ??!! ona177777 Polecam (1) Nie wiem czemu obsługa ci nie pasuje. Mój kumpel tam pracuje i jest... johhnny