Porażka na dzień kobiet (1) Obsługa - pani obrażona na cały świat, udziela odpowiedzi tonem kucharzycy z... Tomasz Mag - opinia (1) Tragedia, okropna obsługa ! Byłam tylko ja i moja koleżanka , a i tak nie... Mag Makabra!!! Omijac szerokim lukiem (1) Witam, jestem a raczej bylam stala klientka tej kawiarni, bylam, bo wiecej... bywalczyni
Beznadziejna obsługa (1) Nigdy wiecej tam nie pójdziemy - Latte bez warstw, szarlotka ciemna i sucha... Andrzej nie smaczne (1) Kawa ok, ale kto daje do szarlotki skórkę pomarańczowa i rodzynki? Monika jestem zniesmaczona. (1) Podobała mi się ta kawiarnia ze względu na dobrą lokalizację, przystępność... Lidia Kpiny!!!! (1) Zgadzam się z komentarzem poniżej, jeszcze nigdy nie spotkałem się żeby w... Maks żal do potęgi (1) Witam, jestem (a raczej do tej pory BYŁEM) stałym klientem W Biegu Cafe,... ZNIESMACZONY Rozczarowanie stałego klienta (1) Zdarza się że trzy-,cztero-krotnie w ciągu tygodnia odwiedzam tę kawiarnię,... Piotr J. super! (1) Przede wszystkim przesympatyczna obsługa! I jedne z najlepszych kaw, jakie... h Goroąco polecam!! (1) Miła obsługa, kawa wyśmienita i fajny klimat.Polecam wszystkim. Vladko Świetna kawiarnia (1) Gorąco polecam! Super klimat, przemiła obsluga, zawsze uśmiechnięta, no i... zuza kawka - pycha :) (1) Naprawdę super kawka (zwłaszcza z syropem waniliowym), bardzo fajny pomysł z... Karolina świetne miejsce (1) jednym słowem polecam!!i to bardzo!pyszne kawy ciasta a i coś większego na... ela