WRZEŚNIOWE ŻONY (5)

tym razem to ja założyłam :) ale jestem dumna z siebie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: WRZEŚNIOWE ŻONY (5)

Tutaj widać kawałek takiego a'la barku - bardzo pojemny :) I takiej komody z szafkami, taż całkiem fajne :)
image
image

A tu ostatnie zdjęcie, na którym widać szafkę RTV, bardzo fajna i wygodna... no i te meble na prawdę nie są drogie w porównaniu z innymi :)
image
image

Mysiorka - wklej tu może ich fotkę, bo nie mogę tego znaleźć...

specjalnie dla Salambo - ciasteczka czekoladowe :D

15 dag gorzkiej czekolady
2 jajka
15 dag cukru
8 dag masła
10 dag mąki
3 dag mąki ziemniaczanej
1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
szczypta soli
10 dag orzechów włoskich

Czekoladę rozkruszyć i roztopić w gorącej kąpieli wodnej. Orzechy posiekać. Jajka utrzeć z cukrem, a następnie dodać resztę składników. Wymieszać z czekoladą i orzechami. Nakładać łyżką na wyłożoną natłuszczonym pergaminem blasze. Piec 10-12 minut w temp. 180 st.

Tu widać trochę stołu i stolika do kawy...
image
image

Sorrki, ale lepszych fotek nie mam, bo w pracy mam tylko płytkę z fotkami ze ślubu ;)

w tym agata meble znalazłam krzesła, które mi się podobają... ale jakoś nie mogę na tej stronce wejść ani wymiary ani kolory :( te krzesła są z fabryki denwar i oni mają też punkty w Gdyni. Mają też stoły, więc może u nich było by łatwiej dobrać komplet, ale zapewne mają drożej... one są w kolorze buk, który na zdjęciach wygląda jak wenge...

aha :)

ale i tak nie wiem jak z tym wenge by było... :(

No i znowu coś pokręciłaś ;P Ja mam stół od nich, ale jasny, nie pamietam dokładnie koloru :) A krzesła dokupiliśmy (a właściwie teściowie dokupili) na Matarni w Agata Meble. Te meble do salonu, stół i krzesła to był prezent ślubny od teściów ;) Ale kolor i model my wybieraliśmy oczywiście ;) Stół i meble ogólnie sprawują się świetnie ;) Stół był już używany na kilku imprezach, min. parapetówach (jednej dla rodziny a jednej dla znajomych) i sprawdził się super, wszyscy się pomieścili :) Łatwo się go rozkłada itp. Zaraz poszukam jakieś fotki gdzie go widać :)

Sunny mówiłaś kiedyś, że masz od nich stół w kolorze wenge, tak? a gdzie udało Ci się dobrać krzesła? bo wiadomo, że wenge-wenge nie równy...tego się obawiam, że stół jest na prawdę fajny, niedrogi, rozkładany a potem będę miała problem z krzesłami...

oooo, fajnie... tylko nie chcę kupować stołu bez męża- to taki rodzinny mebel :) poza tym - chcę by mu też się podobał :)

"ForestMebel"
84-200 Wejherowo
Przemysłowa 20a
tel.: 058 778 08 03
www: forestmebel.pl

Czynny
PN-PT 9.00 - 18.00
SOB 10.00 - 14.00

No i na głównej stronie szynaki jest napisane, ze w sobotę na Mikołajki jest promocja -10 % rabatu dają na wszystkie zakupy :)

No dawno daaaaaaaaaaaaaaaaawno :)

sunny- już sama znalazłam ;)

Hej Dziewczyny:-)
ale mnie tutaj dawno nie było...
:-)

i tak pewnie kupię zazdroskę ;) tak to się nazywa? zobaczymy co będzie w tym leroyu- ale tam zawsze duży wybór jest dodatków.

Sunny wiesz w jakich godzinach czynna w sobotę jest ta szynaka?

taka przerzuczona dwa razy tez jest ladna ale mi chodzi o taki sam efekt wizualny jak ta podwojnie przerzucona, ze sa takie jakby dwie fale ale mojej kumpeli mama po prostu tak rpzeszyla firanke po prostu :)

a za rysunek - prosze bardzo :)*

Chodzi Ci o taką jakby przerzuconą dwa razy na karniszu?

tripgirl podzieliłaś się z nami swoją twórczością :) doceniam poświęcenie- uroczy rysunek :*

ojej obcielo :(

w sensie jakos tak :D

image
image

no to mozesz zrobic tak jak ma moja przyjaciolka, tylko ze jej szyla mama - ma taka nad parapet i podpieta w dwoch miejscach tylko ze ja jestem kiepska w tlumaczeniu - taka drapowana no :D

No tak- tylko że ja mam na parapecie doniczki z wrzosami dlatego nie mogę mieć takiej dłuższej firanki- albo taka króciutka do połowy okna, albo zazdroska i mała firaneczka albo taka na bok...

ja w kuchni mam tak: zakupiona w leroyu jedna zaslona zawiazana wezlem marynarskim wisi z lewej strony - jest kremowa w brazowe kwiatuszki z takiej grubszej ciezszej bawelny i kolorystycznie idealnie pasuje do scian i mebli:) i dzis odbeiram do tego kremowa firanke z organzy cala prosta tylko na dole z atlasowa lamowka:)

Inne tematy z forum

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (54 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...