WSPÓLNE ODCHUDZANIE OD STYCZNIA

hej, tak wlasnie planuje wlasnie od stycznia, bo teraz swieta i sie nie oplaca ;) a od nowego roku z nowym postanowieniem tak do lata...takze chcialam sie zorientowac czy ktos bylby chetny mi potowarzyszyc w tych trudnych pelnych pokus chwilach? z 10 kilo bym chciala, a moze uda sie ciut wiecej i tak na spokojnie, bez glodowek, rozsadnie. mnie akurat chyba najbardziej odpowiadalaby dieta ok 1000 cal, bo na dukanie nie dam rady, bo za duzo miecha a za malo warzyw i owocow bez ktorych nie umiem po prostu, a wy mozecie byc na swojej diecie, chodzi mi jedynie o wspieranie sie, motywowanie, pomocy w ukladaniu menu itd. to jak, jest ktos chetny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: WSPÓLNE ODCHUDZANIE OD STYCZNIA

a ja wole naturalny z mrozonymi malinami zmiksowany :P

Ok...

A ja nic złego.

Hmmm...ja tam nic dobrego nie widzę...

Te mają zadziwiająco całkiem niezły skład http://littlebrainchild.blogspot.com/2012/03/090-jogurt-fruvita-brzoskwinia-marakuja.html

Jeśli mogę coś doradzić,to należy unikać wszelkich "owocowych" jogurtów.Owoców tam żadnych nie ma,tylko cukier,barwniki i polepszacze smaku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A wiecie dziewczyny o jogurtach biedronkowych )% tłuszczu i cukru? Mają tylko 88kcal/200g pojemniczek. Polecam bardzo dobre. Są owocowe z ziarnami. :)

ooo super dzieki tez sobie sprawie :) dziekuje

a ja dziś zjadłam malusio i nie jem juz bo łamie mnie choróbsko:( temperatura kaszel do tego łamanie w kosciach ahhhh porazka zdążyłam rano zrobić ćwiczenia i w ciagu dnia poskakałam na skakance ale wieczorne ćwiczenia odpuszczam , nie mam siły :(

Dziś jeden z moich wychowanków miał urodzinki i przyniósł torta i ciacha do przedszkola, ale się zawzięłam i powiedziałam sobie nie i jestem z siebie dumna jak cholera;D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja dziś również się trzymam, na śniadanko ciemny chlebek (dwie małe kromeczki) z łososiem, rukolą, ogórkiem i kiełkami z rzodkiewki, potem ok.12 mandarynka i jogurt nat., teraz jem obiad: pieczony łosoś i do tego sałatka ze szpinaku, rukoli, fety, ogórka, pomidora, kiełków oraz sałaty, do tego popijam dużo wody min. z cytryną i zieloną herbatę. Na kolację coś lekkiego, może jajeczko gotowane z warzywkami:) Do tego orbitrek 45 min.+nowo zakupiona skakanka;) Na wadze spadłam 3 kg. (od drugiego dnia świąt) i czuję się fantastycznie, strasznie mnie to motywuje :)))

Agnieszka jeśli chodzi o takie partie jak brzuch i pupę, to fantastyczna jest skakanka! Moja siostra swojego czasu ćwiczyła na niej codziennie i mega schudł jej właśnie brzuszek i pupa. Dziś w Biedronce są świetne skakanki za 15 zł., wiem bo sama sobie też kupiłam, jest w nich przelicznik ile tracisz kcal, ile skoków wykonałaś i czas. Zastanawiam się tylko ile czasu trzeba by tak na niej skakać żeby były fajne efekty. Dziś na pewno zacznę.

Patrycja89 ja miałam zakrzepice w ciąży i po ciaży i niestety od ciąży do konca już muszę mieć diete :) zero słodyczy zero smażonego i tłustego :) więc nauczyłam się robić fajne zdrowe posiłki i super przekąski :) dlatego chyba mój organizm jest przyzwyczajony do takiego jedzenia a poza tym jak zjadłam na święta bigos i karpia smażonego to uwierz mi cały tydzień nic nie mogłam jeść bolał mnie żołądek i wątroba i niedobrze mi było ale wszystko wróciło do normy po lekkich posiłkach :)

Ja bym tak chyba nie dała rady, nie lubie takich diet w których jest narzucone co można jeść, bo jak mi obrzydnie to sie zawsze nawpycham czegoś na co mam ochote i nici z diety. Dla mnie chyba najlepsze rozwiązanie to jeść mniej kalorycznie, wtedy siłą rzeczy trzeba szukać zdrowszych zamienników.

może któras dziewczyna chciałaby ze mna taki plan realizować ?? a jeszcze lepiej jak któraś z Ujeściska byłaby i byśmy razem gdzies na spacer i na silownie poszły :)

Wiesz co zawziełam sie ostro i ćwicze rano i wieczorem co do jedzenia to na sniadanie jem bułke razową z pomidorem na to świeże listki bazyli i na to kłade jajko sadzone z płynnym żółtkiem :) albo płatki fitness z paroma rodzynkami otrebami migdałami z mlekiem odtłuszconym i kawa oczywiście ( kawa o 7 rano) śniadanie o 11 bo po kawie nie jestem głodna :) potem jem o 15-16 obiad sałatka z tuńczykiem albo z kurczakiem która robie sobie na 3 dni i potem jabłko marchewka jako taka przekąska jeżeli jestem głodna wieczorem jesszze to serek wiejski albo jogurt naturalny jem do tego wypijam 1,5 litra wody i o 21 zielona herbata :)

oj to masz dobra przemiane karolina chyba co czy ostra diete??

ja mam za sobą już 6 kg zostało jeszcze 5 czyli jestem w połowie:) zaczełam 3 tygodnie temu :)

Tylko że moja dieta to jest taka troche przerobiona na moje potrzeby dieta 1000kcal, bo ja nie jem na niej tak jak tam trzeba 5 posiłków o wyznaczonych porach itd (bla bla bla ;)) Jem wtedy kiedy mam ochote, byle by się zmieścić w tym 1000. Wczoraj np. jadłam o 22.00 sandwiche ;) bo sie dopatrzyłam że źle policzyłąm sobie kalorie na cały dzień i zjadłam zamiast 1000 to 800. Aż mi się uśmiech na twarzy pojawił bo taką miałam ochotę, że szok ;)

patrycja oooo to adnie już zgubiłaś :) brawo :)

ja może koło kg dopiero zeszłam nooo ale nic na siłe heheh ale od ćwiczeń mam takie zakwasy że szok :D

Inne tematy z forum

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58 odpowiedzi)

hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję się dziećmi, bez...

FAJNE msze dla dzieci gdzie w GDAŃSKU? (35 odpowiedzi)

no właśnie