KTO CHCE SIĘ NAUCZYC TO WYNIESIE WIELE (1) Jestem studentką WSTiH i wiem, że jesli sie tylko chce to mozna sie tu wiele... wisienka Szukałam takiej szkoły (1) Jeśli chodzi o WSTiH to studiuję już od dwóch lat w trybie zaocznym. Jestem... Karolina Odpowiedź dla osoby o nicku "Poszukiwacz" (1) Poszukiwacz napisał: \"W gazetach pojawiają sie ogłoszenia o pracy z... Riposta1
Strata czasu (1) Chcecie przeczytac szczera opinię ...? Kończac ta szkołe w tym roku... Absolwent Mam prośbę.... i to wielką... (2) chciałabym się dowiedziećkszkołę muszę mieć skończoną żeby się tu dostać...... Kami dla chcącego (1) Dla chcącego nic trudnego! jestem absolwentką tej szkoły i jestem... seba porządna i solidna uczelnia (1) Jestem studentka WSTiH i jestem zadowolona z tej uczelni, na początku mialam... Ewa Prosze o info (1) Witam!! Mam zamiar wybrac sie do WSTiH i chcialam sie zapytac jak jest w... madzia1987 egzamin ze statystyki (1) cześć jestem na drugim roku wstih obawiam sie egzaminu ze statystyki.to... aga86 Ergonomia na WStiH w Gdańsku ??? (1) Witam !!! Potrzebuje notatki lub źródło skąd mógłbym sie uczyć na egzamin z... Bober