UCZYŁEM SIĘ TU ROK (2) Uczyłem się w tej szkole rok i absolutnie nic z niej nie wyniosłem. Przez... Apollo polecam (1) Szkole skonczylam... 8 lat temu :) 'za moich czasow' najwiekszym problemem... asia Poraszka (1) Jednym słowem porażka. Płacisz to masz... A wielu osobą nie na tym zależy.... niezadowolona absolwentka
FIZJOTERAPIA (1) jestem zainteresowana, czy w roku szkolnym 2013/2014 ten kierunek będzie... Paula jestem zadowolona!!! (1) jestem bardzo zadowolona ,fajna atmosfera, ciekawi ludzie i bardzo szybko... iwona fajna buda ! (1) duzo ciekawych zajęć i kierunków , zaangażowanie w nauczanie Tak trzymac ! ogóreczek Polecam (1) Jestem zadowolona z wyboru tej właśnie uczelni. Doświadczona kadra,... Marta OSTRZEGAM !!! (3) Jestem absolwentka WSTiH, dopóki byłam studentką i płaciłam czesne nie miałam... studentka NIE POLECAM - ZAOCZNE (4) Nie spodziewaj się, że będzie lekko, wydoją z Ciebie niezłą kasę - jakieś... student Nie żałuję tego wyboru (1) 2 lata temu stałam przed wyborem szkoły wyższej. Zawsze pasjonowała mnie... Mala pilot wycieczek- niewiarygodne badziewie (1) Nigdy w życiu nie zapisujcie się na żadne kursy. Szkolnictwo "za pieniążki"... polly :) (1) Świetna szkoła Nyks88 WSTIH pani mgr K. od SPA (1) Chce Wam napisać o pewnej pani magister, która ma tak wygórowane ambicje co... widmo Jestem zadowolona - POLECAM (2) Skończyłam licencjat w tej szkole i aktualnie jestem w trakcie magisterki.... Madzia kina - opinia (1) Szkoła dobrze usytuowana z miejscami parkingowymi, ładna i zadbana z... kina WSTiH-??? (37) Wybieram się do wyższej szkoly turystyki i hotelastwa,chciałabym dowiedzieć... ANDY No cóż..... (1) Ja skończyłam tutaj licencjat i mgr, bardzo miło wspominam P. Łuczak, i w... Alexia żal pl cd (1) Nie wspominając już o tym że ta poprawa miała miejsce pogdczas opłaconych... Ania poszukiwania z WSTiH;)) (1) a ja aktualnie poszukuję kogoś z pierwszego roku...Bardzo pilne!!!!!! albo... aska_ O.K (1) Witam. Obecnie jestem na 3 roku studiów licencjackich i jestem jak... 11297