Wakacje nad Bałtykiem - gdzie?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Mamy z dziecmi, czy możecie polecic fajne, blisko morza domy wczasowe? Z doświadczenia wiem, że te lepsze kwatery sa już rezerwowane na poczatku roku, dlatego pytam. A z polecenia sa najlepsze :)
Rok temu bylismy nad samym morzem w Ustce, dwa lata temu troszkę gorzej, bo daleko od morza w Łebie.
Może ktoś może polecić obiekt z placem zabaw i blisko morza?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wakacje nad Bałtykiem - gdzie?

polecam Villa Amberia w Jastrzębiej Górze - blisko morza (chociaż na plażę strome zejście po schodach), spory kawałek od centrum (dla rodzin z dziećmi to chyba plus) i plaż z łatwiejszym dojściem, ale:
- duuuży plac zabaw na podwórku,
- zabawki ogrodowe - rowerki, pchacze, samochody...
- wewnątrz spory kids play - kulki, zjeżdżalnie, sporo zabawek, itp - mają chyba zdjęcia na stronie
- budynek ma kilka lat, zadbany, czysto
- rowery z przyczepkami i fotelikami dla bobasów za darmo dla gości
- wózki dziecięce, łóżeczka, nocniki, podstawki, .....
- przyjeżdżają chyba tylko rodziny z dziećmi, więc nikt nie będzie się krzywił, że dziecko płacze itp.

powiem szczerze, że nie znalazłam podobnych ośrodków w innych miastach nadmorskich (nie licząc oczywiście wypasionych hoteli:)

chętnie dowiem się, co sprawdzili inni:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

O! Jastrzębia Góra brzmi dobrze, jeszcze tam nas nie było. Sprawdze oferte - dzieki.
..

Wiem, że za bliskość od morza trzeba zapłacić, ale nie szukam hoteli 5 gwiazdowych, tylko kwater, które spełniają moje wymogi.

No i czystość...ogromnie wazna dla mnie sprawa. Bo moje dzieciaki zawsze wejdą w każde zakamarki :)

Może jeszcze któras z mam ma cos do polecenia?

Polecam Dębki tam łagodne zejście do morza i szeroka plaża

Ja również polecam Dębki plaża rewelacja, szeroka no i zawsze się miejsce znajdzie, kawałek trzeba iść przez las ale warto, kwater jest sporo, niektóre dowożą swoich gości melexami.

W Dębkach polecam domki bosanoga

Polecam również Kopalino piękne szerokie plaże i spokój. Jest domek jantarowo, tylko to kawałek od morza, ale za to nad morze idzie się a najczęściej jeździ rowerem przez piękny las sosnowy (olejki sosnowe tak pachną w słońcu) ehhh lato... jeszcze trochę i będzie slonecznie

Inne tematy z forum

Legoland w Danii Aktualnie. Proszę o wskazówki (15 odpowiedzi)

Hej, Z racji tego że są tanie loty bezpośrednio do Legolandu planuję tam wycieczkę. Czy ktoś...

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (175 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

Wakacje z dziećmi (116 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...