Restauracja na najwyższym poziomie - POLECAM! (1) Bardzo cieszę się, że powstała restauracja na tak wysokim poziomie, gdzie... Ewelina rogusch - opinia (1) bardzo smacznie, elegancko i miło. rogusch Polecam (1) Wyśmienita kuchnia, przemiła obsługa, miły nastrój, klimatyczne zdjęcia... Wiesiek
bardzo bardzo polecam (1) Bylam na kolacji bardzo mila atmosfera, kelner bardzo sympatyczny polecil... ewka Miejsce dla smakoszy (1) Byliśmy całą rodzinką i mimo obaw okazało się, że każde z nas znalazło coś... A. bardzo dobra restauracja (1) bardzo dobra kuchnia, świetna obsługa, lokal godny polecenia wszystkim... darek gorąco polecam! (1) Podczas niedzielnej wizyty w restauracji zostałam wręcz „porwana”... monia Smakołyk - opinia (1) Spędziliśmy tu z rodziną bardzo miłe chwile. Kuchnia i obsługa na najwyższym... Smakołyk Wymagający goscie (1) Próbujemy zawsze nowych miejsc. Jesteśmy wymagającymi gośćmi. Małżeństwo... Camilla Jakość z klasą (1) Pozytywne zaskoczenie i co za tym idzie – wysoka nota. Nie mogę ocenić... Aleksandra najlepszy stek w 3 mieście (1) Wystrój nie w naszym guście ale reszta PERFEKT....lubimy takie miejsca i... Kasia& Andrzej Polecam! (1) Bardzo miła i dobra obsługa. Dania pięknie podane.Bardzo dobre!. Fantastyczne... Kama Duzy potencjal i na pewno wrocimy, ale do idealu na pewno troche jej jeszcze brakuje. (1) Restauracja bardzo przytulna, menu zaskakujace i duzo obiecuje, jednak bylo... Zoe POLECAM (1) Dania dobre, niespotykane w innych restauracjach ! Polecam smakoszom i osobom... Beata Średnio (1) Jak na restaurację z "szefem kuchni" to jestem negatywnie zaskoczony. Ceny... kwr Smaki (1) Fenomenalnie przyżądzony stek,niebo w gębie,a deser to poezja. Smakosz Obłędnie pyszne desery (1) W karcie wśród wielu pyszności deserowych uwagę przykuło dość odważne... Kluska