Tatar doskonały (1) Kolejne odkrycie, byłam drugi raz na kolacji. zachęcona informacjami o... Ewa To nie walczyk a walec ;) (1) To nie Walczyk Smaków a walec który rozjechał nasze kubki smakowe. Już nigdy... Radek Pan Jarek Walczyk gwarancją dobrego smaku. (1) Muszę przyznać, iż przyszliśmy "za Panem Jarkiem" z poprzedniej jego... Aricia
Genialne! (1) Nie jestem stałym bywalcem tego typu restauracji więc obawiałem się, że "nie... Mateusz polecam !! (1) Dzisiaj miałam okazję posmakować dzieł Szefa kuchni ! Obsługa marzenie!... Dominika Takiej restauracji brakowało w Trójmieście! (1) Wspaniałe miejsce, nadal jeszcze mało popularne (pewnie głównie ze względu na... Joanna Pyszności :-) (1) Po prostu poezja smaków, zapachu...Polecam, polecam i raz jeszcze polecam :-) Anka Jedzenie smaczne ale bardzo przeszkadzał mi wystrój (1) Po zapoznaniu się ze stroną internetową restauracji spodziewałam się... KJ taniec z potrawami (1) Walczyk smaków naprawdę zaprosił nas do tańca! Niesamowita restauracja z... Kuba Harmonia smaków (1) Uroczystość komunijna w "Walczyku Smaków" była doskonałym dopełnieniem tego... Anna Dwie miłe panie (1) Podczas dzisiejszej wizyty w Restauracji Walczyk Smaków, zatańczyłyśmy walca... Tatiana i Gosia, Gdańsk Fanka makaronów - opinia (1) Jestem zachwycona! Caly czas wystrzegalam sie , ze nie tkne zadnego carpaccio... Fanka makaronów Zjawiskowe miejsce (1) Trudno w Trójmieście, a nawet w Polsce znaleźć miejsce porównywalne do tej... Andrzej Agata - opinia (1) Cudne jedzonko-prawdziwy "walczyk smaków" polecam wszystkim :-))) Agata Smacznie, ale jednak nieidealnie ... (2) Pierwsze wrażenie, wystrój - przypadkowo, niespójnie, a miejscami (mostek i... m. Doskonała kuchnia! (1) Zupa krem z ogórków kiszonych z kremem z kasztanów - obłędna! A kaczuszka, z... Kamila Niesamowite doznania kulinarne i..nie tylko... (1) Już dawno nie przeżyłam czegoś tak cudownego, spędzając uroczy wieczór na... Izabela Zarach Zdecydowanie polecam.. (1) Bardzo dobry steak! Idealnie przygotowany za każdym razem ;) O Szczerze polecam (1) Wspaniała restauracja z dość krótkim acz przemyślanym menu gdzie każde danie... Piotr Wons smacznie mega (1) stek polecam jadlem i jednym słowem rewelacja Piotr