Wandrus

Biura podróży

Gdańsk, dr. Franciszka Kubacza 12/1

Katarzyna - ocena (1) Moje dzieci to wodomaniacy. Z Wandrusem jeżdżą na obozy żeglarskie,... Katarzyna Agnieszka - opinia (1) Jestem pozytywnie zaskoczona obozami organizowanymi przez tą firmę, mój syn... Agnieszka Krzysztof - opinia (1) Polecam Wandrusa wszystkim zainteresowanym aktywnym wypoczynkiem - Quady,... Krzysztof
Zofia - opinia (1) Bardzo żałuję mojego wyboru. Wandrus realizował inny obóz niż w umowie, z... Zofia Agnieszka GML - opinia (1) Nasz Syn był z Wandrusem w sezonie 2021 na obozie gokartowo - quadowym.... Agnieszka GML po latach procentuje (1) Córa pojechała nieco przez przypadek na obóz żeglarski Małych Optymistów do... Tatko My jesteśmy zadowoleni (1) Córka 13 -letnia turnus Sun&Fun Ryn- w sierpniu 2017 - pierwszy obóz , z... Iwona Wandrus obóz godny polecenia (1) Obozy godne polecenia. Syn był 2 razy tak mu się spodobało ze i w tym roku... Marcin Wandrus obozy polecam! w ocenianiu dodajemy po 6 punktów (2) Moje dziecko było na dwóch turnusach obozu Wandrusa w 2017 roku. Najpierw na... Serdecznie polecam Wandrusa (1) Serdecznie polecam obozy firmy Wandrus!!! Syn wrócił bardzo zadowolony z... Krzysztof Polecam! (3) Mója córka był na obozie Wandrusa paintballowo-quadowo-gokartowym w 2015 i... Aga Polecam gorąco (1) Mój syn był na obozie Wandrusa w 2017 roku, a ja żeglując jachtem i cumując w... Ewa Tak! (2) Mój 8letni synek był w tym roku na kolonii organizowanej przez Wandrus. To... Krzysztof !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Gorąco polecam. 14 letnia córka zachwycona. Od rana do wieczora nie mogłam... Marianna