Warto odwiedzić

Temat dostępny też na forum: Cafe del Arte
Mnie w odświętny nastrój wprowadza np.: choinka :) W lokalu byłem kilka razy i nie wiem, o jakich imprezach mówi koleżanka, mi się wydawało, że to lokal, gdzie się przesiaduje i rozmawia zachowując raczej dyskrecję niż hucząc na cała salę :) Przyznaję jednak, że lokal jest oryginalnie urządzony. Muzyka faktycznie nie przeszkadza w rozmowie co nie oznacza, że przypadła mi do gustu, nieraz jest smętna. Dotychczas z menu zamawiałem napoje, shake, przekąski. Smakowało, ceny jak wszędzie. Obsługa sympatyczna. 30 maja przyszliśmy po 23, na zamówienie długo nie czekaliśmy. Lokal był czynny do pólnocy, o czym zostaliśmy uprzejmie poinformowani. Oczywiście nikt nas nie popędzał, skonsumowaliśmy zamówienie i wyszliśmy parę minut po północy. Duży plus dla obsługi. Fajne miejsce, żeby wpaść od czasu do czas, a jak ktoś lubi to nawet częściej. Ja osobiście nieraz lubię udać się do spokojniejszego miejsca. Zastanowiłbym się nad zmianą oświetlenia, może trochę przyciemnić w godzinach wieczornych lub w innym kolorze? Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Serdecznie dziękuję za opinię.Może być lepiej.
Mamy bogatą ofertę muzyczną i można poprosić obsługę o ulubione "klimaty".
Oświetlenie jest galeryjne i nastrojowe- kawiarniane. Zawsze można to uzgodnić z obsługą. Mamy w lokalu prasę i wówczas czytający proszą o mocniejsze świato.
Dziękuję Panu za cenne uwagi- weźmiemy je sobie do serca.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0