Warzywniak os. Pogodne - Świętokrzyska, orunia Górna - jest gdzieś blisko?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Czy jest tutaj w okolicy jakiś warzywniak? Gdzię na osiedlu Pogodne Ekolanu, albo niżej na Świętokrzyskiej niedaleko platynowej? Jestem tu nowa i poza kerfurem epress to nic tu nie widziałam :) A jesteśmy w ciąży i chcielibyśmy się zdrowo odżywiać :))
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Warzywniak os. Pogodne - Świętokrzyska, orunia Górna - jest gdzieś blisko?

przy rondzie na Orunii Górnej masz Bomi tam chyba maja warzywa , na Orunii Górej w Lidlu i gdzieś chyba wyżej za Lidlem tez jest warzywniak :-)ale nie wiem dokladnie bo ja tam tylko do Lidla wpadam czasem a mieszkam blizej obwodnicy :-)

Typowego sklepu z warzywami na Pogodnym to raczej nie ma, a przynajmniej nie kojarze. Wiadomo carefure express, bomi, lidl, biedronki 2x.
Wydaje mi się, że gdzieś głębiej na Orunii Górnej powinien być jakiś sklepić, musiałabyś pokrążyć po tej okolicy i się upewnić, bo wiem, że wiele sklepikó ostatnio tam zamykano, albo zmieniano na inne, więc na 100% pewna już nie jestem...

ja w warzywa zaopatruję się w Lidlu, Bomi nie polecam - drogo i ze świeżością różnie bywa. na Okulickiego jest typowy warzywniak, kilka razy kupowałam i nie mam zastrzeżeń :)

Dzięki dziewczyny, pozwiedzam okolicę chyba :))

mój ulubiony warzywniak jest na Okulickiego (Orunia Grn., ul. Platynową - po lewej str. Lidl, a w lewo jest Okulickiego). wszystko świeże, ceny normalne, duży wybór, choć pomieszczenie mini-mini. jeżdżę do nich z Łostowic.

Re:

mała poprawka - Lidl po lewej, a skręcając w prawo wjeżdżamy na Okulickiego. warzywniak jest w pasażu po prawej, pomiędzy piekarnią (mają b. dobre pieczywo) a apteką (moją ulubioną, ze wzgl. na b. pomocną panią mgr).

Re: Re:

Tez polecam warzywniak na okulickiego

w warzywniaku na Okulickiego kupowałam ostatni raz ze 4 lata temu, ale widzę po opiniach, ze istnieje i ma sie dobrze, takze też polecam :)

widze trochę Was tu jest z okolic Oruni :) My, jak wszystko się uda to wprowadzimy się we wrześnu i pewnie zaczniemy starania :) Dobrze wiedzieć, że mamy dobry warzywniak :)

To jest warzywniak przeniesiony ze Strzelców Karpackich ( obok mojego bloku) :(
warzywka i owoce jak najbardziej ok, ceny również.

no i Tasia, wszyscy czekamy na Wasze starania ;)

Ty Cwaniaro nie masz co robić w pracy, co? Wszędzie mnie wyniuchasz :]

ja? nigdy :)

cieszę się, ze bedziemy sąsiadkami ;)

Inne tematy z forum

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (38 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...