Wątek bez znaczenia.

Drogi Panie Adminie137.
Spoko rozumiem.
Perturbacje zawodowe są perturbacjami zawodowymi.
Serio, aż tak on się rozrósł ten muzyczny? ;) hehehehe
Podejrzewam, jego macki poczęły zaginać swą grawitacją czaso-przestrzeń.

Ten wątek będzie totalnym free stylem.
Pies Pani Anny leży mokry.

Jakkolwiek, dziękuję za informację.
Oznacza to szacunek z Pana z strony do mej skromnej osoby.

http://www.youtube.com/watch?v=fIZ8R1OLkl0
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wątek bez znaczenia.

No, towarzystwo byłoby zacne, wpadajcie, przynajmniej miałabym z kim horror jakiś obejrzeć ;)

Ale masz dobrze:)...relaksuj się i wygrzej:)

Łóżko pościelone. Ale pies był szybszy. Właściwie dobrze. Nagrzeje mi miejsce to go wyproszę. A jutro rano będę pachniała psem.
http://www.youtube.com/watch?v=Ib_eW9VSUwM

Aniu...ale nie zamykaj się tak w sobie bo zostaniesz tam na dobre;)...my to nie bezimienny tłum...raczej;)

Vilette, wielkością mieszkania się nie przejmuj. Nie liczy się wielkość i wystrój. Liczy sie nastrój jaki tworzą osoby tam przebywające.

Panie M, ja to nawet żartem nigdzie nie wjezdzam. Mnie tłumy odstraszają (przerażają, zniechęcaja).
W końcu z jakiegoś powodu chodzę na spacer o 5 rano. Tzn teraz przesunęłam czas wyjścia z domu na 5. 15. Z tego samego powodu ciągną mnie te bagna nad biebrzą. Albo ewentualnie zamknąć się na tydzień u betlejemitek. Żeby dobrze usłyszeć siebie.
Ale przetwory mogę Wam dać. Szczególnie polecam moja lutenice.

Złota myśl Manson,złota myśl;)....ja mogę nawet posprzątać;)...hmm...tylko często w połowie filmu (jak pora późna)zasypiam więc nie drzyjcie mi się za uchem bo robię się wtedy niegrzeczna:)))))

Zestawy tematyczne są do zrobienia, jadło z Waszą pomocą byłoby, nie mam śpiworów, ale by się zorganizowało, największy problem byłby z umieszczeniem Was wszystkich wygodnie, bo ja mam małe mieszkanko :)

A najlepiej zrób zestawy tematyczne po pięć płytek, przygotuj jakiś kącik ze śpiworami do pokimania, trochę misek na czipsy i popkorn i udostępnij chatę, ja wjadę z skrzynką piwa, C z flachą i słoikami cukinii, Ania z przetworami, Inka z papryką i pstrągiem, ktoś tam z czymś jeszcze i maraton z piątku na sobotę, a potem powtórka z soboty na niedzielę :)
Wszystko Ci obejrzymy hue hue :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Vilette...ja też mam taką stertę ;)...zbliża się jesień to chyba zacznę oglądać moją kinotekę;)
Aniu...kto teraz zajada chłodniki???...brrr,a dzisiaj tak chłodno to chłodnik jak sama nazwa wskazuje w sam raz;)

Nie oglądaj sterty tylko po jednej płycie wkładaj do odtwarzacza. Jakoś pójdzie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak tak patrzę na moją stertę dvd to się zastanawiam, kiedy ja to wszystko obejrzę ;)

Jeśli o jedzenie chodzi to zjadłam dziś litr chłodnika.
Zastanawiałam się dlaczego mi tak zimno jest. I dopiero pisząc to wpadłam, że to po tym lodowatym chłodniku.
Zaraz sobie ścielę i sie kłade. Moze pies mi stopy będzie grzał.

Mam i oglądałam:)bardzo dobra komedia,szczerze polecam:)...a co ja dzisiaj obejrzę?...hmm...jeszcze nie wiem,dopiero wróciłam i się relaksuję...z Wami:)zajadając grillowanego pstrąga z surówką z kiszonej kapuchy,a co!;)

Moi rodzice mówili to samo, im pożyczyłam a sama nie obejrzałam ;)

mój syn gimnazjalistom to na lekcji pokazał. i Tez zachwala że jesr świetny i, ze to trzeba obejrzec. Zgadzam sie z nim.

Nietykalni produkcji francuskiej? Mam gdzieś dvd, ale jeszcze nie widziałam, ponoć świetny :) Muszę w końcu obejrzeć.

Ja "avatar" widziałam w kinie. I wtedy bardzo mi się podobał. Nie wiem jak to wyjdzie z płytki.
I to sa inni "nietykalni".

Avatar taki sobie, Nietykalnych widziałam, ale tych z Costnerem, Atlas chmur pamiętam ze zwiastuna. Dzisiaj Wielki Sen, jutro jeszcze nie wiem ;)

A ja "ukradłam" dziecku 3 filmy: "avatar", "nietykalni", "atlas chmur". Już je wcześniej widziałam, ale powoli zbliża się czas na powtórkę.
Z tym, że dziś to chyba spać pójdę, bo oczy zamykają mi się niewyobrażalnie.
Popołudnie miło spędziłam u psychiatry. Spokojnie, bez obaw. Nie jako pacjent. Jeszcze. Przemiła kobieta. Zasugerowała mi nieśmiało wizytę:-), tłumacząc, że osoby, mające taka sytuację jak ja potrzebują pomocy, aby po kilku, kilkunastu latach nie został z nich "strzęp człowieka". Kobieta pewnie się zna i ma doświadczenie w tych sprawach, jednak ja wciąąż uważam, że wystarczy mi zniknąć gdzieś na jakiś czas. To mi da siły, cierpliwość i miłość.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (693 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Psychologia wskazuje wzór człowieka. (13 odpowiedzi)

Psychologia wskazuje wzór człowieka. Według której człowieka, który nie ma empatii, pasji i...

Grzyby! (451 odpowiedzi)

Nie będę zaczynał wątku od "yyyy...".. no i stary się przeterminował (za długo się ładuje) :D...