Wątek z kawą w tle

Żadnych ram,schematów,wstęp wolny dla każdego,tematy wszystkim i o niczym :)...co cieszy,co boli,co zachwyciło,co wkurzyło...muzyka i dowcip bardzo mile widziane...szczypta humoru i uncja dystansu...:)
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 22

Re: Wątek z kawą w tle

Kulig z Kmicicem, li i jedynie. Na taki się piszę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Vi...czy jeden korpus do zakopania Ci nie wystarczy?;-p
A mnie się marzy kulig.Taki szalony,w śniegu,z pochodniami a potem ognisko pod niebo...ech...taka wymarzona sylwestrowa noc:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Śpię, bo mogę ;) Po kiego mam się zrywać o szóstej? Nie widzę powodu ;)

Od wczoraj jestem w nastroju bojowym stąd chyba ten Wołoszański dzisiaj ;)

Nie mam ani planów ani pieniędzy na Sylwestra. Wielkie imprezy w Gdańsku i Gdyni jakoś mi nie leżą. Jest ktoś może z obrzeży trójmiasta? Może jakieś małe kaszubskie miasteczko robi plenerową imprezę? Mało ludzi, jakaś nieznana lokalna kapela na żywo, może grochówka i bigos, skromne fajerwerki, życzenia miejscowego wójta... Na takie coś może i bym się przejechał

Matko,czemu Ty tak długo śpisz?!?
Boguś jest niesamowity,nawet mnie czasem porwą jego opowieści choć wielbicielem bunkrów,umocnień,czołgów i innych takich nie jestem.

Matko, czemu Wy tyle piszecie kiedy ja śpię? ;)

Inka, Ty już pewnie po kawce, ja zaraz sobie zrobię. Przy śniadanku oglądałam sobie Przewodnik historyczny Bogusława Wołoszańskiego, kiedy on opowiada o czołgach, umocnieniach i innych cudach techniki to nawet ja jestem zainteresowana. Szczególnie schronem typu Tobruk ;)

Ciachozkremem, no wiesz, masaż powinien być kompleksowy, tym bardziej, iż Wilczyca wykazała zimna krew i narobili rabanu, w taki sytuacjach ogólnie wiadomo życie jest na wage sekund.

Oki, zatem skoro Wilczyca zachowała zimna krew należałoby poczynić cosik, aby teraz jej te krew troche ocieplic.

Grzaniec z cynamonem i masaż przy dobrej muzyce oraz swiadomosc, ze na niego w pełni zasluzylas.

Ja się cieszę że to był chyba ostatni tak poważny remont...nigdy więcej...niech się wali,niech się pali nie wzywam żadnych majstrów...sama se poradzę...chyba;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

> remont trwał i trwał i trwał

@Inka²:

Ciesz się, że ja Ci go nie robiłem :D

Ale ja proszę bez defetyzmu ;)..."będzie pani zadowolona" jak zwykł mawiać majster od remontu mojej chałupy a remont trwał i trwał i trwał...to było jedno z najdramatyczniejszych przeżyć mego żywota ;)...trauma pozostała do dzisiaj
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

obawiam się, że grudzień zawita do nas na wielkanoc :D będą żółte kurczaczki pokryte śniegiem ;) a potem znów lato dopiero w lipcu, 2 tygodnie ciepełka i znów chłodno, deszcz, chlapa...

Kto napije się kawy ze mną?
Czyżby z pewną nieśmiałością zima wkraczała na nasz teren?
Lekki mrozek,słońce ,jeszcze tylko trochę śniegu i wreszcie poczuję że jest grudzień :-)

> moja wredota trochę waży

Bez przesady ;)
Dam radę. Duży chłopiec ze mnie :D

Milordzik byłby na pewno uradowany :D

moja wredota trochę waży, nie wiem czy dasz radę ją udźwignąć....w razie czego ręce i kręgosłup też masz ubezpieczone? :D

Nie mam żadnych planów. Nawet nie wiem, gdzie spędzę Sylwka.
Ale jeśli będę w 3city, możemy razem obejrzeć fajerwerki.
Jeśli się przytulisz.
Jakoś dam radę znieść Twoją wredotę :D

c, ty to byś najchętniej wilczycy zrobił masaż tego co jest po lewej i po prawej stronie, na wysokości serca :D

wilczyco, gratuluję zachowania zimnej krwi w takiej dramatycznej sytuacji :) chapeau bas!

u mnie drugi dzień weekendu...tak, to jest zdecydowanie minus gastronomii... pracowałam całe święta, o weekendzie w czasie weekendu można zapomnieć, wolne dni wypadają zazwyczaj w środku tygodnia :P teraz sylwester i nowy rok też pracujący więc po obejrzeniu fajerwerków pójdę grzecznie spać :P

a wy co planujecie w sylwestra? :)

Wilczyco... Tez bym Ci zrobił masaż serca.

Serio.
W nagrodę.
:))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

@Inka²:

Wiem

Normalnie robisz rewolucję u Mamy ;)
Jesteś jej bardzo potrzebny.

Trzecie pranie leci.
Dopiero udało mi się dokopać do prysznica i samemu nieco ogarnąć.
Znalazłem jakiś żel do golenia i maszynkę.
Nie brałem ze sobą, bo nie przypuszczałem, że będą potrzebne.

Inne tematy z forum

Muzyka lekka, łatwa i przyjemna czy... ? (14 odpowiedzi)

https://www.youtube.com/watch?v=l6djoOEjwNY Zaglądam, z ciekawości na Festiwal Opolski...

Muza musi grać. (2988 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (10 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...