Żadnych ram,schematów,wstęp wolny dla każdego,tematy wszystkim i o niczym :)...co cieszy,co boli,co zachwyciło,co wkurzyło...muzyka i dowcip bardzo mile widziane...szczypta humoru i uncja dystansu...:)
Z pewnością kobieta.
Żadnemu facetowi przez myśl by nie przeszło, by można było założyć coś tak niewygodnego, żeby się podobać kobietom. Ale przede wszystkim: żeby wyglądać atrakcyjniej niż inni faceci, budząc ich zazdrość :D
Choć nie ukrywam, że damska noga w szpikach... mniam :)
męczę się dzisiaj w w pracy nowych butach, na Sylwka muszą byc wygodne abym nie musiała na boso balować, pytanie : czy naprawdę musimy chodzić w szpilkach?, kto to wymyśli? Na pewno nie kobieta.
A mnie się podobało jak strzelali do robal :-))) I heroiczna Carmen, cukiereczek :-)))
Jestem po kilkunastu godzinach Kurosawy, przede mną kolejne kilkanaście. Za moment, jak dopiję piwo, odpalam "Siedmiu samurajów". Kurczę, już się jaram na samą myśl, że będę oglądać:-))
Mąż, nie - od spraw urzędowych jestem ja, dziecko, też nie - nieletnie, więc muszę to przemyśleć i załatwić sama.
Ale chyba lepiej liczyć na siebie niz na ZUS, jak wszyscy młodzi wyjadą, co widać nawet tutaj, to z pustego i Salomon nie przeleje
Zawsze możesz poprosić męża i/lub dzieci, żeby Ci zgłosili drugi etat do ZUS-u. PKD 98.20.Z :D
Mimo "klapiatej" nogi i parszywej pogody, wyciągnąłem (bez protestu zresztą) sukę na górki.
Dawka oruńskiego tlenu rozruszała nieco moje synapsy.
Film o którym pisałem powyżej, to Żołnierze Kosmosu
Nie polecam. Strata czasu.
No nie mów tak, ja nie chce zrobić przysługi Zusowi - chcę dożyc emerytury, a że nie wiadomo kiedy by to mogło nastąpić ( bo jak będziemy chcieli to przecież pozwolili nam pracować) to muszę jednak spać ten 6 godzin.
Również zauważyłam że kawy nie potrzebuję, ale piję dla przyjemności tego aromatycznego zapachu.
Rano więc kawa i przegląd nocnych wiadomości. Zawsze zastanawiam się jak to możliwe, że w nocy nie śpicie.
Spanie mniej niż 6 godzin na dobę oraz więcej niż 8 godzin wpływa negatywnie na długość naszego życia, więc...
Jak pisałem... psychiatrę będę miał w pakiecie medycznym dopiero w przyszłym roku.
Ale to już niedługo.
Co prawda OWU wykluczają leczenie uzależnień, ale nie wykluczają leczenia ich braku :D
Nagły brak potrzeby picia kawy...to nie jest normalne,zrób badania na zanik potrzeby picia kawy ;)
Ale z tym zanikiem na fajczenie to dobra sprawa...kto wie?;-)