Wątek z kawą w tle

Żadnych ram,schematów,wstęp wolny dla każdego,tematy wszystkim i o niczym :)...co cieszy,co boli,co zachwyciło,co wkurzyło...muzyka i dowcip bardzo mile widziane...szczypta humoru i uncja dystansu...:)
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 22

Re: Wątek z kawą w tle

Sadyl...bardzo się cieszę...buziole i mocne przytulasy :-*
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie mam gdzie naśmiecić, zatem naśmiecę tutaj.
Inka², pod swymi właśnie wyrośniętymi cyckami, kryje wielkie serducho i mi wybaczy. Taką przynajmniej mam nadzieję ;)

Obiecałem więcej nie narzekać i słowa dotrzymam.
Poniższe jest afirmacją radości :)

Byłem dzisiaj w miejscu, gdzie gasną oczy.
I przeżyłem szok.
Oczy odzyskały nieco blasku.
"Poznały mnie". A kiedy się zapytały, kiedy syn przyjedzie.. wręcz się ucieszyłem.
Poza tym.. dotarłem do właściwych ludzi.
Już nie błądzę po omacku.

Warto było sobie spitolić Sylwka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moje życzenia dla Was i dla siebie.

Nadziei..nadziei Wam życzę...i wiary...w człowieka, w dobro , w to że z każdego dna można się odbić , że po burzy przychodzi słońce. Niech to słońce zawsze do Was przychodzi. I nie martwić się sprawami na które nie mamy wpływu , niech biegną swoim torem.
Wszystkiego dobrego na ten nowy rok :-*

> co swoja krew to swoja

@Tomku:

Bardzo Cię rozumiem.

dziadkiem chciałbym już być, zaczyna mi brakować tego szczebiotu dzieci i rozmów z nimi, mam niby namiastkę tego, bo siostra ma 6-letnie bliźniaki, ale co swoja krew to swoja

Bardzo proszę, Kruku, chociaż i tak nie skorzystasz ;) Ja zostaję w domu, nie chce mi się łazić taki kawał, żeby zmarznąć ;)

Ech, Wy ranne ptaszki, znowu daliście czadu. Ale tym razem nie spałam, tylko sprzątałam. Co sprawiło, że jestem głodna ;) Ja chyba mam faktycznie czarną dziurę, co pochłania wszystko. I bez przesady, coś tam mi wystaje. Kości, znaczy ;)

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku od Waszej vi ;)

Dziadkiem można zostać w wieku 40 lat, więc tzn że jest się fizycznie i mentalnie dziadkiem??

a co znaczy ,,nie spłosz ich?" hehe, ale to był numer, ja z taką młodą laską, ale też coś, już palnąłem się w czoło coby trzeźwość umysłu wróciła, ja tu za kilka lat pewnie dziadkiem zostanę (mam nadzieję) a Wy mi tu jakąś dzierlatkę podsuwacie

I jak tu pracować jak tutaj się tyle dzieje, dobrze że mamy dzisiaj okrojony dzień pracy

Inka
Już nic nie mówię

B-B...cicho !!!...nie spłosz ich :-D

Dzięki, vi za informację o imprezie w Wejheropolis. Dla mnie i tak zbyt masowa. Albo posiedzę w domu albo pojadę do Lini w waszym powiecie. Tam jest coś dla mnie. Mała wieś, ludzie wylegną na plac trochę się pościskać, dj z wiejskiego domu kultury coś zagra, potem odpalą fajerwerki i można wracać. Ale jeszcze nie wiem, czy się zdecyduję bo wczoraj mi szczęka przymarzała na wieczornym spacerze z psami.
Aha. Oświadczenie jeszcze. Oświadczam, że potrafię poczuć nienawiść. Przeglądałem profil jakiegoś dziennikarza na fb i ktoś w komentarzach załatwil mnie z zaskoczenia gifem, na którym Litwin zrzuca małego pieska z mostu. Chyba mam parę godzin w plecy teraz. Muszę przykryć nienawiść zdroworozsądkowym myśleniem, że to tylko dzieciak, że wychowanie takie, że w młodości każdy coś kiedyś i to nie skreśla człowieka i takie tam

Inka
Pamietasz jak kiedyś próbowałyśmy pomóc Tomkowi, ale się wzbraniał, może jednak miałyśmy nosa....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lucy....i tak trzymaj a z nami nie zginiesz...czasem się uśmiejesz , czasem wkurzysz , czasem głęboko zamyślisz bo to życie jest ...forumowe ;)

Sadyl...nowe zastosowanie mikroweli...strach pytać w jakich jeszcze celach ją wykorzystujesz ;-p

miło słyszeć, gusta muzyczne mamy podobne, też uwielbiam gitarowe solówki zespołów lat 70 i 80

bb
Tobie również Wszystkiego Najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku :)

Tomek
Nie dalej jak wczoraj..słuchałam (oczywiście na słuchawkach)
Róże Europy i AC piorun DC :)
Zawsze uwielbiałam gitary i..to się raczej nie zmieni..
Lista poszła troszkę w odstawkę bo czas świąteczny spędzałam rodzinnie a tam ..inne priorytety :)
Listę swoją prywatną mam oczywiście znacznie dłuższą niż te 10 utworów,które zamieściłam.
Słucham jej, lubie ją bo jest..moja :)

Pewnie coś dorzucę na wątek jaki stworzyłam,ale dopiero po nowym roku ;)
Ależ to zabrzmiało :)))

Lucy
Tak trzymaj
Wszystkiego dobrego w Nowym roku

Ponieważ ten rok już się kończy to..napiszę wam coś od serca..

Dziś po północy zaczyna się rok 2016
To będzie najszczęśliwszy rok mojego życia.
Nieważne czy i kiedy ..schudnę (.. do zrzucenia całe 5 kg)
Niewazne, że jestem po 40
Ważne,że jestem zdrowa, piękna i młoda..
..chociaż włosy (akurat) mogłyby się wyprostować :)

Lubię sobie z Wami pogadać, lubię Was czytać
Starałam się też moimi postami nikogo nie obrazić,chociaż nie ukrywam, że ktoś tu kiedyś "przegiął".

I to by było na tyle :)

Lucy, czy Ty przy kawie słuchasz tej listy nagrań, którą stworzyłaś? i tylko te 10 utworów jest na niej? bo coś ten wątek muzyczny zszedł z tego padołu

@bi-bi:

CLIR jest ok "na codzień"
W sytuacjach, kiedy raczej druga strona nie ma technicznych możliwości, żeby go "pokonać".
Drugą furtkę opisałem, w sytuacji, kiedy trzeba mieć absolutną pewność anonimowości.

Inne tematy z forum

Muza musi grać. (2969 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Klimatyzacja w biurze (55 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Portale randkowe (6 odpowiedzi)

Hej. Co o nich sądzicie? Czy poznaliście kogoś w ten sposób?