Fryzjer, wizażystka (1) Szukam dobrego fryzjera i wizażystkę. Nie jestem z 3miasta wiec prosze o pomoc. aśka gdzie mogą wynająć samochód na uroczystość ślubną? (4) szukam może jakieś " S " od Mercedesa albo AUDI " A8", a może " 7" BMW no... wiola biała parasolka - gdzie kupić ? (2) czy wiecie może gdzie można kupić białą oryginalną parasolkę ? Gosia
Satynowa pościel z monogramami (9) Na jsatynowej pościeli haftujemu monogramy nowożeńców (np. w sercach z maków... Gonia Fotograf i zaproszenia na slub (3) Witam! Czy ktoś ma sprawdzonego fotografa (chodzi mi o takiego do którego... kryzio MELISA w Sobieszewie (1) Czy ktoś może był albo wyprawiał wesele w ośrodku Melisa w Sobieszewie?... Żaba BUKIET ŚLUBNY ( TRÓJMIASTO ) (1) czy ktoś z Was może polecić dobrą kwiaciarnie najlepiej w Gdyni gdzie zrobią... wiola dzialki na uczniowskiej w brzeznie (1) witam !!! moze cos powiecie na temat sali w pod"zaspa" na uczniowskiej ??? davinci BURSZTYN LUB BARTAN (1) Czy ktoś może wyprawiał wesele w Sobieszewie w Bursztynie lub Bartanie Proszę... mola gdzie mogę kupić ładne but białe i dodatki do sukni (11) Czy ktoś z Was może polecić jakiś sklep czy salon gdzie jest do wyboru więcej... wiola Szukam wizażystki (6) Witam! Czy ktoś może zna dobrą wizażystkę z Gdyni lub okolic??? tehanu WELON (3) Szukam białego,długiego welonu z zakryciem na twarz z... Ana Manadżer Jelitkowo (12) Czy ktoś zna dokładne namiary na Menadżera w Jelitkowie? Jak tam wygląda... Aga SALA NA DZIAŁKACH W OLIWIE (5) MAM WIELKĄ PROŚBĘ, CZY MOŻECIE PODAĆ JAKIEŚ BLIŻSZE INFORMACJE NA TEMAT TEJ... GOSIK pierscionek zaręczynowy (4) Witam wszystkich, Czy ktos jest mi w stanie rozjasnić kwestię... ALA Czyje weselisko? (2) co? mężata zaproszenia slubne (4) Witam serdecznie !!! Czy może wiecie , gdzie można kupić zaproszenia weselne... davinci Szukam fryzjerki,która przyjezdza do domu klientki. (1) Cześć. Poszukuję namiarów na fryzjerkę,która przyjedzie do mnie do domu i... justyna Ilość wódki i napojów na wesele (5) Czy ktoś wie jak wyliczyć ilość wódki, wina i napojów , soków , wody, w... Kamila przystrojenie samochodu (10) Witam!..jak w temacie...gdzie mozna wypozyczyc tanio jakies stroiki itp. na... Merlin