Nie kupujcie sukni w tym salonie (44) Przyszłe Panny Młode! Jeżeli nie chcecie mieć problemów z zakupioną suknią... santana naglosnienie (1) potrzebuje pilnie namiarow na naglosnienie sali weselnej (impreza ok 40 km od... kaspar hauser gdzie wesele na 80 osob (7) witam! Mam pytanko jak w temacie Bede wdzieczna za wszelkie sugestie... katarzynal
trend (1) Dzieki za odpowiedx. Tak myślałam ewcia zdjęcia ślubne w STUDIO (2) Zamierzam otworzyć studio fotograficzne , poszukuję par biorących ślub w... Gosia Pan Młody (1) Jaki teraz strój dla Pana młodego jest najbardziej chodliwy ( kolor, fason itp) ewcia77 Czy ktoś zna Cisowianke w Gdyni (1) Chce tam wyprawić wesele. Czy ktoś moze miał tam wesele ewcia77 dobre+sprawdzone+trwałe (6) CZESC! MAM PYTANKO, CHCE DO SLUBU SAMODZIELNIE ZROBIC MAKIJAZ. JAKIE... ELIANA Bardzo Dobry Reportaż Video i Foto (22) Moi drodzy, przyśli Nowożeńcy! Jesteśmy usatysfakcjonowani z naszego Filmu... Miki Zespół czy DJ ? (1) Znalazłąm fajny zespół. Babka z klasa i dwoch panów. No i nie byłoby problemu... Olimpia skrzypce w kosciele (4) Poszukuje namiarow na osobe grajaca na skrzypcach podczas slubu w kosciele 26... karola Cisowianka (2) Czy ktoś może miał wesele w Cisowiance w Gdyni Cisowej. Jeśli tak to jakie... ewcia77 Santana (4) Santana czemu piszesz złe opinnie odnośnie innych firm których nawet nie... Grzegorz Foto Video Film Reportaż (2) Miło że POLSTAR jest zauważalny na Forum! Jak dotąd żadnych złych opinji!... Polstar Weselisko jest blisko (5) ha żonaty szukam prezentera/dj (2) Szukam fajnego prezentera na wesele, który sprawdzi sie jako prowadzący... beata Wystrój (1) Potrzebna osoba ( może być np. student architektury ) do zaprojektowania... Laura Gdzie obiad weselny dla 25 osób? (2) witam!!! czy ktoś mógłby mi polecić jakiś miły lokal w Gdańsku (Wrzeszcz,... angel Dwór w Bychowie - opinie (1) Dwór w Bychowie - chce miec tam wesele - jakies doswiadczenia??? ania OŚROEK NOVITA W GDYNI (3) NIESTETY W TELEKOMUNIKACJI NIE ZNAJĄ TAKIEGO OŚRODKA, WOBEC TEGO PROŚBA O... GOSIK