jaka wódka, gdzie i za ile :) (41) Moje drogie, nie ma zadnego nowego jednego watku w którym moglybysmy sie... Linea Cukiernia Rzeszów (2) Moim ostatnim odkryciem jest świetne miejsce w Rzeszowie, a dokładniej to... marcin.433 Niestety brak honoru (1) Cena i termin i pokój był ustalony, nagle 18 godzin czyli nie cała doba przed...
ELORI biżuteria ze stali chirurgicznej opinie (24) Cześć, Podoba mi się biżuteria na Elori.pl czytałam kiedyś artykuł o tej... Madlejn mazury noclegi domki nad jeziorem (1) noclegi w augustowie nad jeziorem https://www.kwateryjeziorohancza.online... LmChenceket Fotobudka? proszę o opinię (24) Dziewczyny czy któraś z Was miałam na swoim weselu fotobudkę? Bądź była na... Angelka Krawcowa suknie wieczorowe (1) Szukam krawcowej do przeróbki sukni wieczorowej, nie za miliony w obrębie... Iwona Wesele Zamek w Rzucewie (1) Witam, nie mogę znaleźć opinii na temat wesela w Rzucewie (te które znalazłam... Kasia Data + dietetyk (1) Czytam od dłuższego czasu wasze wpisy i doszłam do wniosku że większość z was... Basia KERATYNOWE PROSTOWANIE WŁOSÓW gdzie?? (62) dziewczyny, ktory salon w trojmiesie oferuje te usługe??? plecacie jakis??? bluagnes Dobry zespół / dj wodzirej (1) Szukam dobrego zespołu bądź dj ale z wodzirejem na wesele. Znacie kogoś kogo... Elwira Rodzice/konflikt/wesele (2) Ciężki temat i zapewne dużo różnych odpowiedzi. Całe życie mojego... MB Zespół Dream z Centrum Zespołów (1) Witam. Czy miał ktoś na swoim weselu zespol Dream z Centum Zespołów? Szukałam... Nieznajoma Zespół Roxon nie wybierajcie tego zespołu na wesele (1) Mimo to, że wesele miałam w 2018 roku to wciąż nie mogę przestać żałować, że... Anonim Szukam krawcowej! (1) Hej, szukam krawcowej, która podejmie się uszycia sukni ślubnej "ze zdjęcia".... Ala Fryzura ślubna - loki - ratunku! (31) Poradźcie dziewczyny - czy któraś z Was miała na ślubie lub będzie miała i... Lisa Wesele odwołane, co z wódką (1) Witam mam 160 butelek bielawgo bociana. Wesele zostało odwołane co teraz z... bielizna pod suknię slubną? (49) gdzie mozna kupić bieliznę pod suknię? nie biorąc pod uwage salonów ślubnych... beata81 Fotograf na ślub i wesele (3) Hej wszystkim! Szukam fotografa na ślub i wesele, aby to wszystko ładnie... donatan Fotograf ślubny 12.09.2020 r. (7) Witam, chciałabym się dowiedzieć czy możecie polecić fotografa, który w... Martyna