Sala na wesele - tylko wynajem (2) Cześć, kilka lat temu już pojawił się ten wątek, ale nie wiem, jak na dziś... mia_wallace Pilnie poszukiwana makijażystka - 25.12.2016 (7) Witam, pilnie poszukuję makijażystki, która wykona mi makijaż ślubny (bardzo... Panna Młoda Karczma Swojak - proszę o opinie (5) Witam, miał ktoś z Was wesele organizowane w Karczmie Swojak w... Magda
DJ Buźka (2) Podaj maila ,wyślę ofertę,lub zadzwoń 532 75 33 46 DJ Buźka Fryzjerka Aleksandra Czerwińska (19) Bardzo polecam panią Olę, przepięknie czesze, fryzura jest bardzo... Aga Kamerzysta weselny - DAB STUDIO, Dawid z Koszalina - UNIKAJ (3) Witam serdecznie stworzylam ten watek dla wszystkich przyszlych par mlodych... ParaMloda Poszukuje zespołu na wesele 16.09.2017 POMORSKIE (16) Witam poszukuję zespołu który miałby jeszcze wolny termin 16.09.2017 Wesele... Monia Poradnia rodzinna (13) Wiem, że temat wałkowany, ale pilnie poszukuję kontaktu do osoby/osób, które... Laska prezent na wesele - imprezę dla znajomych (2) Coraz częstsza praktyka - skromna ceremonia, obiad dla rodziny, a wieczorem... op zespół na wesele 09.09.2017 (12) Witam, szukam zespołu na wesele plus poprawiny w terminie 09.09-10.09.2017 ,... wiki Fryzjerka Aleksandra Czerwińska ktoś korzystał? (181) Proszę o opinie!!!Z góry dzięki!!! pyszotka zespol weselny+sala weslna (9) Witam, Czy ktos ma zespol godny polecenia na 9-10/09/2017? Wesele bedzie... Anna Poszukiwany fotograf (11) Poszukuję fotografa na ceremonię ślubną w USC w Gdańsku 07.01.2017 plus 3... Katarzyna Karczma "Viking" Stara Kiszewa - bardzo proszę o opinie (13) Witam, wraz z narzeczonym zastanawiamy się nad zorganizowaniem wesela w... Alicja Obsługa barmańska - kto? (3) Kogo polecacie? Nie chodzi mi o pokazy, rzucanie butelkami ale o solidnych... Agata Zaproszenia ślubne (2) Poszukuję firmy która wykona mi spersonalizowane zaproszenia ślubne w ciągu... Karolina Poszukuję restauracji małej sali na przyjęcie weselne (10) Cześć! Tak jak w tytule poszukuje sali na przyjęcie weselne 40 -50 osob do ok... Karolina Obrączka tytanowa czarna (1) Witam Poszukuje jubilera, któy wykona na zamówienie czarną obrączkę. Czy... Emilia potrawy wegetariańskie na weselu, ktoś miał? (7) Hej dziewczyny :) czy któraś miała może potrawy wege w menu? mam sporo... agnes-ka Gdzie mozna kupić koronki? (9) Pytanie jak w temacie :) Gdzie mogę kupić koronki z których uszyję koronkowe... ola