orkiestra 2 osobowa (38) Czy ktos z Was moze mi polecic Z CZYSTYM SUMIENIEM :) orkiestre 2 osobowa?... asienka sprzedam bilet dla 2 osób na Galę Ślub i Wesele w hotelu Sheraton (1) sprzedam bilet dla 2 osób na Galę Ślub i Wesele w hotelu Sheraton Sopot w dn.... szymon zespół muzyczny EMAX (3) czy ktoś mi może coś powiedzieć o tym zespole, podobno są bardzo dobrzy, może... Isa
Poszukiwany skrzypek/skrzypaczka oraz wokalistka na ŚLUB (5) Poszukuję osób oferujących oprawę muzyczną ślubów - konkretnie osoby grającej... Anna ślubna torebka macie, będziecie mieć, mialyście? (13) nie wiem czy taki temat tu był kiedyś, moim problemem to już dawno nie jest... koliber Sala bankietowa Eliza - proszę o opinie. (4) Czy ktoś już robił tutaj weselicho, bardzo ładna sala dlatego chciałam... innabajka Dj-e TRIO PERFECTO - miał ktoś? Polecacie? Słyszeliście? (2) Jak w temacie, znacie ten zespół DJ'ów / Wodzirejów?? Justyna Fotograf na wesele 14.08.2017r. (7) Witam, poszukuję fotografa na weselę w wyżej podanym terminie. Interesuje nas... W.S. poduszeczka na obrączki (1) witam, mam na sprzedaż białą poduszeczkę na obrączki w stanie idealnym. Użyta... xyz Miechucino sala U IWONKI (14) czy ktos miał tam juz jakas impreze? jak tam jest? kotek pensjonat Hippika połchowo opinie (7) Czy ktoś słyszał coś o tym pensjonacie i jak wypadają tam wesela? wisniamaster1 tiulowa halka -gdzie kupić? (7) ślub za niecałe 2 miesiące, kieca z salonu z w-wy, ale bez halki... w salonie... figa1 Dom Przyjęć Okolicznościowych "Na Wzgórzu" Gdansk Suchanino (6) Szukam opini na temat tej sali. czy ktos mial tam wesele badz byl godciem na... Marta255 Planowanie ślubu (15) Czesc kobietki :) Powoli zaczynamy myslec o slubie. Mam pytanie i... Angelika balony z helem (12) witajcie. Mam pytanie czy ktoś wie gdzie można napełnić baloniki helem.... katarzynka Makijaz (1) Witam poszukuje makijazystki na wesele słyszałam że Pani Marzena z Rumi jest... Kasia fryzjerka na uczesanie ślubne ? (1) czy ktoś już korzystał z usług Pani Anny Renusz ? jestem ciekawa opinii PaulinaMaa Tawerna Lukullus opinie par młodych i gości! (13) Jak w temacie poszukiwane są wszelkie opinie na temat wesel organizowanych w... Monika Mobilna fryzjerka okolice Gdanska (1) Szukam fryzjerki ktora uczesze panne mloda na Zamku Gniew 23 wrzesnia 2017.... Justyna opalanie natryskowe (3) czy polecacie opalanie natryskowe do ślubu ?? czy ten płyn uczula ? PaulinaMaa