BaMaDuo oprawa ślubu - proszę o opinie. (4) Witam, czy jest ktoś na forum, kto korzystał z usług skrzypaczki (Barbara... Katarzyna Dj Szymanowicz i Kleszczynski (7) POMOCY!!!! :D Hej za rok organizujemy slub i i znajomy polecali nam DJ... W potrzebie SOPOT sprzedam suknie gala nicolette (32) sprzedam suknie firmy gala model 2010 nicolette 1800,00 rozmiar 38 biała. kasia
salon Mago-Sopot (9) Czesc dziewczyny, Czy ktoras z Was ma moze telefon do salonu fryzjerskiego... bartkowaja Szukam sprawdzonego, solidnego kafelkarza-pomóżcie (13) Kochani szukam dobrego kafelkarza, dajcie znać [proszę jeśli takiego znacie.... burza evilek wystawil groszek a mnie kafelkarz (32) Hej! Wystawil mnie kafelkarz powiedzial ze wyjezdza za granice i ....znacie... adwokat Czy ktos korzystał z usług zespołu rock&feler? (1) Właśnie z narzeczonym szukamy zespołu i zastanawiamy się nad wynajęciem... zagubiona fryzjer !! (6) mam ogromny problem ze znalezieniem dobrego fryzjera w Gdyni który wykona mi... PaulinaMaa Sala w klimacie boho na przyjęcie ślubne z zewnętrznym cateringiem- gdzie? (8) Hej dziewczyny, na co dzień ja oferuję pomoc w dniu Waszego ślubu malując i... DreamBeauty Napis podświetlany LOVE (4) Wynajme napis LOVE idealny na wesela , oswiadczyny hit 2016r efekt... Marta Prezenciki dla gości (7) Hej hej szukamy oryginalnych prezencików dla gości weselnych. Ostatnio... Malena Fotograf + video 18.08.2017 (9) Wraz z narzeczonym mamy zaplanowany ślub na 18 Sierpień 2017 jest to piatek.... Maja Fotograf i kamerzysta 02.09.2017 (3) Witam. Razem z narzeczoną organizujemy wesele. Wybraliśmy już salę (Magnat)... Łukasz i Monika Orkiestra / zespół weselny 18.08.2017r. (1) Hej, poszukuje dobrej orkiestry czy tez zespolu , ktory gra w 100% na zywo.... Majka wizażystka - make up na ślub (9) Witajcie Dziewczyny, czy możecie polecić dobrą wizażystkę na ślub? :) Pipi Dj Tomasz Kaminski (23) dziewczyny , czy ktoras z Was bedzie korzystala z jego uslug na swoim weselu... Muszka dj Szimano (2) polecam najlepszy dj za wszelkie imprezy Sava DJ EVENT (Piotr Komorowski) - co o nim sądzicie? (8) Planuje we wrzesniu slub i zastanawiam się nad p. Piotrem. Prosze o wasze... marta Co ubrać na poprawiny? (4) Co można ubrać na poprawiny? Nie jestem zwolenniczką sukienek i mam... Panna Młoda OPINIE!!! DOTYCZĄCE RÓŻNYCH OŚRODKóW NAD MORZEM (49) poszukuję opinii dotyczących ośrodków nad morzem??? MIikoszewo, jantar,... NNATALIAA