DJ ZIBI Zbyszek Welter - Proszę o opinie (32) Witam, czy ktoś miał styczność z dj Zibi? Korzystał z jego usług lub bawił... Kinga Ile wcześniej makijaz próbny i fryzura (2) Hej dziewczyny ile wcześniej powinno się robić makijaz i fryzurę ślubną. ?... Kornelia dziura w sukience - co zrobić? (17) moja koleżanka odebrała z salonu suknię, zjawiskową, taką księżniczkę... hiacynt
Złoty Staw- proszę o opinie (7) Poszukuję opinii osób,ktore były na weselu w Złotym Stawie. Mam też kilka... evie87 sprzedam wódkę (1) witam, posiadam na sprzedaż 38 butelek wódki 0,5 l Żubrówki białej z wesela.... xyz Sprzedam WÓDKĘ (7) Witam, sprzedam wódkę weselną żubrówkę białą w butelkach 0.5 Na weselu... Świeżo upieczony Mąż oczepiny zabawa na poziomie (8) Witam macie jakieś pomysły na zabawe oczepinowe nic zboczonego ani... Czesiu jakie winko na wesele? (13) Witam, jestem tu nowa. mam mały problem z winem na wesele, zupełnie nie wiem... Beata1985 organista (4) Witajcie, czy można/wypada "zatrudnić" na ślub organistę spoza kościoła? Nie... titititi DJ FREDEK (1) Organizowalismy wesele w wrzesniu br., na ktorym grał dj Fredek idzięki niemu... Justyna i Grzegorz dekoracja na stół młodej pary (2) wiadomo standardowo kwiaty, ale widziałam u znajomych imiona pani pana... wiki czym mozna zaskoczyc Parę młoda (5) Hej Dziewczyny zastanawiam sie nad drobiazgiem do prezentu co można fajnego... kasia Szukam miejsca na imprezę weselną dla przyjaciół i znajomych (2) Co polecacie dla 25-30 osób? Jakaś imprezownia/ klub z wynajętą lożą? Może... Aga nnt. Endomed/Swissmed - szukam dobrego ginekologa ;-) (13) Dziewczyny! Możecie polecić dobrego ginekologa z Endomedu lub Swissmedu?... AgusiaGda HEL DO BALONÓW (9) Czy może wiecie gdzie mogę napełnić balony helem i ile to kosztuje? Proszę o... graża sprzedam wódkę na wesele, poduszeczkę na obrączki, pudełko na koperty (1) witam, mam tanio na sprzedaż - 38 szt. butelek wódki żubrówki białej -... xyz pranie sukni POMOCY! (20) pralnia w Gdyni na ul. Władysława IV ma miesięczna przerwę, więc gdzie mogę... gosiakowa Biały Kruk (3) Cześć! Poszukuję opinii o restauracji Biały Kruk w Starogardzie. Planujemy... Kinga obiad weselny czy wesele? (6) Razem z narzeczonym planujemy się pobrać w przyszłym roku. Nie możemy się... ila gdzie wypożyczyć aparat instax? (2) Chcialabym wypozyczyc aparat na impreze w sobote. W miare tanio. Zu