Pole słoneczników poszukiwane (2) Nie mogę znaleźć, może ktoś zna i podpowie gdzie szukać. Najlepiej w woj.... Marta dekoracje stołów - zdjęcia (24) hmmm, nie da sie podbić starszych wątków? mi się nie udało, więc zaczynam go... Amidala gdzie na nauki ?? Gdynia !! (4) gdzie polecacie udać się na nauki ? która parafia robi kurs w miarę... PaulinaMaa
Krawcowa - sukienka slubna (5) Czy mógłby ktoś polecić dobrą (i w miarę tanią) krawcową? Chodzi o uszycie... Lena Zespół Buena- polecam (1) Zespół Buena grał u nas we wrześniu na weselu. Jesteśmy pod wrażeniem;)... Asia Dokumenty potrzebne do uzyskania zaświadczenia o braku przeciwwskazań do zawarcia małżeństwa (6) Jak w temacie- jakie dokumenty należy dostarczyć do USC, aby otrzymać... koliberek1990 Ile za ciasta i tort weselny? (65) Dziewczyny, mamy z narzeczonym pytanie. Szacujemy koszt wesela. Ale nie wiemy... Michalowa oprawa muzyczna w Kosciele (15) Cześć dziewczyny kogo polecacie na oprawe muzyczna w Kosciele? która robi... kasiaaaa opinie o fotografie odd view (19) korzystał ktoś z usług tego fotografa? odd view mają bardzo przyzwoity cennik... Gwiazda Alkohol na Wesele - co polecacie i jakie ceny? (9) Witam Szukam alkoholu na wesele jaki możecie polecić ? Jakie są ceny ? mattusch Nigdy foto grupy !!! (2) ich cena nie jest mala ,a nieadekwatna w ogóle do usług , upominanie się o... 12rafal Duże buty ślubne damskie (11) Czy wiecie gdzie można kupić duże buty ślubne damskie (rozm. 43-44)? Jedne... Ja Dekoracja sali weselnej i kościoła (2) Witam Florystyka to moje hobby. Obecnie poszukuję młodych par którym będę... BetiFlowers OddView-fotografia (8) Co sądzicie o OddView? Marta KAMERZYSTA, FOTOGRAF, MONTAŻYSTA lub GRAFIK - PILNIE !!! (1) Witam. Potrzebuję kogoś kto by zmontował podziękowania dla rodziców. Krótki... Kamil Tzw. talerzykowe? (8) Czy zdarzyło się komuś płacić za wniesienie własnego tortu? Właściciele... rybka Dj Grelik (Grzegorz Grela) - proszę o opinie (5) Witam, szukam opini na temat wspomnianego Dj-a, ktoś miał go na weselu lub... gdańszczanka wizażystka Kartuzy-Żukowo (15) hej dziewczyny szukam dobrej wizażystki z Żukowa bądź Kartuz możecie mi kogoś... Jazzowa Panienka Nikt nie chce przyjechać na wesele (16) Witam! Chciałabym podzielić się z Wami pewną sytuacją. Zaprosiliśmy na... Przyszła Panna Młoda wesele roma łapino prośba o opinię (5) Witam, zwracam się z prośbą o opinię na tematy ośrodka wypoczynkowego Roma w... Natka