Uwaga!! Pilnie poszukuje sali weselnej na 17.09.2016r!!! (7) Witam, pilnie poszukiwana sala weselna na 17.09.2016 roku!!! Wesele na 75... monia Poszukuję sale na wesele (6) Witam serdecznie poszukuje sale/świetlicę w której można zorganizować wesele... Pola kamerzysta na wesele Pruszcz Gdański 10.09.2016 (3) czy znajdzie się ktoś chętny, proszę o kontakt 506273996 anka165
Fotografia korporacyjna (1) Słyszał ktoś coś kiedyś o czyms takim? Jesli ktoś byłby zainteresowany to... Moniśś Nasz ślub - 30/04/2016 (17) Witam wszystkich, Zdjęcia odebrane, film obejrzany kilkanaście razy więc... Emily89 Sprzedam termin 17.09.2016 "Maciejka" Koleczkowo (6) Witam, Sprzedamy termin wesela w sali "Maciejka" Koleczkowo. Termin... Monika UWAGA NA OSZUSTOW - 'ALENAMIOTY' (1) pod zadnym pozorem nie dajcie sie uwiesc tej firmie. oferty, obiecanki,... poweselnie DJ na wesele miedzynarodowe POLECAM (1) goraco polecam ! DJ z Gdyni ktory poprowadzil nam i wesele i poprawiny... poweselnie Poślubna wyprzedaż :) (14) Witam wszystkie przyszłe Panny Młode:) Ten wielki dzień mam już za sobą,... poslubiona jaki prezent dla teścia na urodziny? (28) oby nie alkohol:)poratujcie sylvia Sprzedam suknię ślubną - NIE BEZA! :) (1) Sprzedam suknię ślubną, stan idealny! Suknia prosta, skromna, ale efektowna!... Joanna ślub w plenerze (1) Witam, wspólnie z narzeczonym w planujemy w okolicach trójmiasta... ;& termin parafia św.Rodziny Gdańsk Stogi (3) czy orientuje się ktoś kiedy należałoby zamówić termin uroczystości weselnej... Mirka fotograf 23.09.2017 SZUKAM :) (23) polecacie jakiegoś nie drogiego fotografa z trójmiasta ?? PaulinaMaa Tawerna Lukullus - proszę o opinie (10) Witam, Czy ktoś potrafi powiedzieć coś na temat tawerny lukullus w... mloda Dj Vicek/Dj So so black (5) Czy ktoś mógłby coś napisać o ww. DJach? Polecacie? Nam dja vicka poleciła... evie87 Fotograf 10.06.2017 (19) Witam, jak w temacie poszukuję fotografa, który w tym terminie jest dostępny.... emilanaw Glamour Wedding Foto (6) Jakie opinie o tym fotografie? Rafał Tania sala weselna (10) Witam, poszukuje taniej sali weselnej na ok max. 50 osób, najlepiej w Gdańsku... zakochana Lisewo - Lisewski Dwór wesele na 90 osób co myslice? (19) Witam może ktos mi coś opowiedzieć o tym miejscu? Jestem ciekawa jak jest z... polski@