podobne w tej cenie (12) Wiitam :) pierwszy raz jestem na forum . W przyszłym roku biorę ślub... ja1992 Suknia Galaxy Cineve r.38 + welon Cinderella 450zł całość! (1) Witam, Link do ogłoszenia:... sukniagalaxy damskie buty ślubne r.42,5 gdzie znajdę? (11) Czy wiecie gdzie można dostać buty w rozmiarze 42,5? Albo gdzie można takie... tutka2014
Saksofonista! (2) Witam, poszukuje Saksofonisty który zagra w kościele na ślubie. Z tego co... Paulinakr zespół Akcent4YOU - opinie (4) Witam, czy znacie ten zespół muzyczny, może ktoś z Was miał ich na swoim... Gosia85 Sala Orfeusz Kłosowo - pytanie. (6) Miał ktoś tam może weselicho? Można brać swoje kucharki? :D Szalona Nauki przedmałżeńskie (122) Witam Dziewczyny kiedy planujecie isc na nauki przedmalzenskie? Noi wazne... ccytrynka Sala NOVA Strzepcz - pytania. (1) Witam :) Czy orientuje się ktoś jak wygląda sprawa z opłatami za sale w... Szalona ksiadz mowiacy po francusku ? (7) Witajcie dziewczyny, To moj pierwszy watek na tym forum, chociaz czytam was... iwona Ośrodek wczasowy Szarlota - proszę o opinie. (5) Hej, czy ktoś z Was może organizował albo był tam na weselu? Jakie wrażenia i... xy:) Opinie o Dworku Magnat (1) Witam serdecznie. Interesują mnie opinie na temat Dworka Magnat w Bojanie.... Weronika Tuba z płatkami róż - pomocy!! (11) witam czy orientujecie sie gdzie stacjonarnie w trójmieście dostane takie... basiekk Rarytas band - proszę o opinie. (1) Hej. Słyszał ktoś o tym zespole i mógłby coś powiedzieć? Niestety w necie... Monika Parafia Św. Wawrzyńca - proszę o opinie. (3) Hej, Czy ktoś miał tam ślub w tym roku? Słyszałam, że zmienił się proboszcz... Maja Zaproszenia - kiedy wręczać potwierdzenie przybycia? (3) Ile przed chcecie wysłać lub wręczałyście gościom zaproszenia? Spotkałam... Ines Menu za ile?? Jakie ilości przystawek na osobę. (7) Interesuje mnie w jakich cenach sa menu weselne, co wchodzi w skład menu? Ile... slubna89 Zespół weselny Zig-Zag z Tczewa - prośba o opinię... (7) Witam! Sprawa pilna :] Czy ktoś miał styczność z zespołem Zig-Zag z Tczewa?... MKO29 Suknia rybka Agora 36 małe 38 (1) http://olx.pl/oferta/suknia-slubna-rybka-CID87-IDbLwkJ.html Suknia jest... sylwia Kaszebsci jeziora, kaszebsci las (4) Hej, pomóżcie mi znaleźć pełny tekst tej piosenki. Rodzina mojego męża... Carollka Pod Sokołem Straszyn - proszę o opinie. (1) Czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tą chatą? Był na weselu, organizował,... beb