Gdzie tanio kwiatki na wesele? (8) Witam poszukuje kwiatków na wesele (kilku, bo dla 3 rodzin), najlepiej... Ted EG Photo Emilia Góralska opinie (3) Czy ktoś może coś powiedzieć na temat usług tej pani? P. Szycie sukni ślubnej (3) Czy któraś z was ma doświadczenia z uszyciem sukni ślubnej na terenie Gdańska... Sonia
Uszycie sukienki - nie ślubnej ;-) (4) Witam, poszukuję krawcowej, która uszyłaby sukienkę- nie suknię ślubną, ale... pokrywka Sprzedam napoje - pepsi + sprite (9) Hej, zostały nam po weselu napoje: - 2x zgrzewka pepsi 1L po 15 butelek - 2x... kacha Zajazd tallar wesele - proszę o opinie. (2) ktoś tam miał albo był jako gość?? proszę o opinie przyszła Panna Młoda Ludzie!!!!! Skąd tort? (7) Cześć! Bardzo Was proszę o radę skąd zamówić tort weselny. Nie chciałabym... osoba prywatna Kościółek (2) hej, Szukam małego, nastrojowego kościółka na zimowy ślub - z "normalnym"... Maja gdzie paznokcie - Morena (14) Moze któraś z Was moze mi pomóc.... Gdzie mogę zrobić ładne paznokcie - akryl... aniad Poszukujemy profesjonalnego, wszechstronnego zespołu na żywo, zabawy z angielskim wokalem. (1) Szukamy wspaniałego profesjonalny wszechstronny zespół na żywo zabawy z... keithrevenge zespół MAX DANCE Lębork - proszę o opinie. (12) witajcie z jest tu ktos to był na weselu i bawił się przy ich rytmach?? ela Panieński/kawalerski - pytanie. (3) czy orientuje się ktoś jakie są ceny wynajmu loży w Sopockich klubach ? Netka Dj i wodzirej ze świetnym angielskim - szukam (7) Czesc Dziewczyny, Szukam DJa i wodzireja ze swietnym angielskim do... AlexB Tort weselny - ceny i waga. (21) Czy mogę Was prosić o pomoc w tej kwestii? Nie zastanawialiśmy się specjalnie... praczetta Riwiera Gdynia - proszę o opinie. (5) Czy ktoś robił wesele w Riwierze w Gdyni? Proszę o opinie. maya28 Jakiego polecacie DJ w Trójmieście??? (6) Szukam jakiegoś fajnego zabawnego otwartego do ludzi DJ na zabawę?? Jeżeli... Agaa podkoszulek pod koszulę (68) Co myślicie o zakładaniu podkoszulka pod koszulę,podobną jest to w dobrym... ita Fotograf na 11.09.15 (17) poszukuje fotografa na 11.09.15. wesele2015 Oprawa muzyczna 29.08.15r (1) Witam szukam kogoś kto zaśpiewa w kościele, przy podziękowaniu dla rodziców.... Anna Kamerzysta 26,09,2015 z językiem angielskim (1) Witam serdecznie Poszukuję kamerzysty na wesele 26,09,2015, który bez... ewusdv