Sprzedam welon katedralny (2) Kolor ecru, na koncu zaokraglony z tiulu wloskiego. Cena ok 50 zl Lexion Nasz wielki dzień 15-08-2015 (3) Cześć dziewczyny, Ja już jestem po wszystkim. To są cudowne chwile, tylko... Sylwia Gdańsk Makijaż na ślub 03.10.2015 (1) Witam, Poszukuję osoby do zrobienia makijażu na ślub 03.10.2015.... marta-gdansk
Fryzjer na ślub 03.10.2015 (1) Witam, Poszukuję fryzjera na ślub 03.10.2015. Zależałoby mi oczywiście na... marta-gdansk Młode Pary 2015 (cz. 3) (313) Czerwiec 06.06.2015 ~MartaKarol, Marta&Karol, sala: agroturystyka Maciejka,... Gosiunia777 Zespół Play ze Starogardu czy ktoś zna? proszę o opinie (8) jak grają na weselu? kas Nasz wyjątkowy dzień :) (3) Tyle przygotowan i juz po naszym wspanialym dniu:) 8 sierpnia pobralismy... Lexion Sprzedam buty ślubne. (1) Sprzedam buty slubne rozm38/39 z odkrytymi palcami, kostka zakryta zapinane... Lexion Poszukuję sukni na 160 cm (8) jak w temacie mala83 Suknia ślubna MAXIMA 0414 (7) Witam, poszukuję sukni ślubnej MAXIMA 0414. Rozmiar 34/36 :) Mala-Migotka Sala bankietowa Aura - Rębiechowo - proszę o opinie. (45) Proszę o opinie na temat tej sali. Może jest tu ktoś kto miał tam Wesele? Lula sami swoi? (50) Czy ktoś słyszał o tym zespole? beate orkiestra Sami-Swoi i sala Pomerania w Somoninie-opinie (19) Moja siostra bierze ślub we wrześniu 2011 i zastanawia się nad Sala w... basiuniakl Sala na wesele bądź restauracja na około 50 osób (21) Czy ktoś ma doświadczenia z restauracjami na terenie gdańska lub salami w... jaaa Orchidea-r (Wanoga) - parkiet do tańczenia - proszę o opinie. (7) Witam Chciałabym się zapytać o wasze opinie na temat sali do tańczenia w... Eliza Poszukiwana makijażystka na 2016 (1) Poszukuję makijażystki, do której mogę zgłosić się na makijaż próbny w... mycha Zespół muzyczny Magic - proszę o opinie (7) Witam, nigdzie nie mogę znaleźć w miarę aktualnej opinii o tym zespole, a... Patrinka jaką muzykę puscić w tle na przyjeciu weselnym w restauracji? (9) Hej Dziewczyny, moje wesele coraz bliżej, a nie mam pojęcia jaką muzykę... agika:) Sprzedam dwa nowe welony (1) Witam, posiadam do sprzedania dwa nowe wolny w kolorze ivory. Jeden w cenie... Kamila Sprzedam suknię ślubną. (2) Witam mam do sprzedania nowa suknie ślubną. Typu princesska. W kolorze... Kamila