Trąbka w Kościele (1) Miał ktoś, poleca? Jakie utwory były grane? Dziekuje za pomoc. AAA Makijaż ślubny 27.06.2015r. (1) Dzień dobry, szukam makijażystki, która dojedzie do mnie (okolice... Majka Poszukuję dj na imprezę 18 lipca, impreza od 19-2. (1) tak jak w temacie. Proszę o kontakt email joannawodniczak1985@gmail.com asia
nnt.TBS-czynszówka?? (23) Dziewczyny na jakich zasadach kupuje się tam mieszkania? wiem,że jakoś to tak... Maja571 Sprzedam przepiękną suknię ślubną Elizabeth Passion z kolekcji 2014 (4) Witam, zachęcam do zakupu wyjątkowej sukni ślubnej. Szczegóły w ogłoszeniu... martta13 Wesele w hotelu Niedźwiadek - proszę o opinie (1) Witam, szukam opinii par, które zdecydowały się na wesele w w/w hotelu. Jak... onaaaaa krawcowa czy pralnia co pierwsze? (8) zastanawiam się czy pierw oddac suknie do poprawek a pozniej do pralni czy w... Emenems Poszukiwany fotograf na wesele 5.09.2015r (31) Witam, poszukuję fotografa na ślub i wesele, które odbędzie się 5.09.2015r.... Maciek Orkiestra CARMEN z Sierakowic?? (21) Czy ktoś słyszął o nich? s0nia Perłowa 8 - pytanie. (2) Kiedyś na ul. Perłowej 8 w pawilonie byl zaklad krawiecki z salonem sukien... ala Zespół Tirex - proszę o opinie. (1) Chcemy zarezerwować ten zespół na 2016 rok, lecz najpierw chciałbym zaciągnąć... aa25 Oprawa muzyczna ślubu 06.06.2015 (3) Czy ktoś może kogoś polecić? - zespół muzyczny - wokal damski - lub gitara zust Pilne - poszukuję kamerzysty (1) WItam Poszukuje kamerzysty na slub 05.06.2015r (piatek) moze ktos ma jeszcze... Magda Dworek lipce, Orunia - proszę o opinie. (3) Proszę o opinie, co do organizowanych tam wesel, jedzenia, jak z obsługą i na... sponsor Poszukuję makijażystki i fryzjerki 15.08.2015r (3) Witajcie, poszukuję dobrej makijażystki oraz fryzjerki na 15.08.2015r.... user_138607540396 Piękna Suknia Gabriele Okazja 999 zł !!! (1) Mam do sprzedania piękną i oryginalną suknię ślubną Gabrielle z kolekcji... Morales Poszukuję fotografa - okolice Żukowa (21) Witam proszę o pomoc - poszukuję fotografa, który wykona oryginalne zdjęcia,... mala Alleluja (1) Pilnie szukam mężczyzny który zaspiewa w czasie ślubu w Boże Ciało w... marzena Zapowiedzi - pytanie (13) witam , ileplaciliscie za zapowiedzi , protokół przedślubny ? Jaki są opłaty... ciekawska Wódka i napoje - gdzie i kiedy kupić? (17) Gdzie najtaniej kupię wódkę i napoje na wesele ??? Czy w makro czy w jakiejś... anto