Poszukiwana makijażystka - sierpień (1) Szukam makijażystki z dojazdem do domu (termin 29.08). Oferty proszę wysyłać... gosia Dj poprawiny 30.08.2015 (4) Poszukuję dj-a na poprawiny 30.08.2015 r. gosia Wojtek Świgonski - kamerzysta z Tczewa - polecacie? (5) Znalazlam kamerzyste na internecie - Pan Wojciech Świgonski z Tczewa - czy... iwonaaa
Kącik swojskie jadło? (1) proszę pomożcie, czy jest taka możlowość by znaleść firmę, która na czas... balbina Poradnictwo Gdynia Orłowo (16) Witajcie, wybieramy się z narzeczonym na poradnictwo rodzinne w Gdyni... Lady_In_Red Szukam Kamerzysty 08.08.2015 (10) Szukam kamerzysty na ślub i wesele w Gdańsku 08.08.2015. Interesuje mnie... Panna Młoda Przygotowania ślubne 2015 (2) Moi drodzy jak wam idą przyszykowania do ślubu?? Czy ktoś z was jeszcze nie... Przyjęcie weselne - gdzie? (2) Gdzie można wyprawić przyjęcie weselne? bardziej obiad uroczysty, kawa ciasto... Magdex Pałac Przebendowskich Wejherowo- czy ktoś miał tam ślub? (25) Witam:) Mam pytanko, czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak wygląda ceremonia... Kaczucha Fryzjerka - czesanie w domu (6) Właśnie mnie olśniło, ze ślub 15,08 to jest SWIETO i wszystkie zakłady... Aga Poszukuje kamerzystę wesele 15.08.2015 (1) Witam serdecznie Poszukuję kamerzystę, osoby posiadające wolne terminy... Endi Sukienka na poprawiny (1) Sprzedam piękną sukienkę, zapraszam.... elazda Sesja w plenerze - maki? (1) Dziewczyny nie wiecie , czy w okolicy Przejazdowa pojawiły się już pola maków... Minnie Poszukuję fotografa tylko do USC 12.09.15 (1) Witam poszukuję fotografa do USC termin 12.09.15, tylko zdjęcia z ceremonii... Sonia Przepiękna suknia ślubna 3/4 Justin Aleksander 8650. Stan IDEALNY. roz 36, wzrost ok. 170 (1) Suknia wyczyszczona parowo. Stan IDEALNY, nie posiada żadnych uszkodzeń.... mk Zespół muzyczny SOLUS na wesele - proszę o opinie. (7) Witam, miał ktoś okazję bawić się przy zespole SOLUS z Królów Las? Jakie... NiezdecydowanaPanna Poszukuje DJ 15.08.15 (17) Witajcie, poszukuje DJ/Wodzirej na 15 Sierpnia Tego Roku. Wesele ma sie odbyc... Sat Kwiaty na wesele (11) czy polecacie jakąś sprawdzoną florystkę / kwiaciarnię z Gdańska, która... Pp Makijażystka Emilia Borek oraz Marta Rogowską - proszę o opinie. (2) Cześć :) Poszukuję makijażystki na ślub... Mam dwie "upatrzone" Panie -... Kasiulaaa poszukuje pani ktora piecze ciasta na wesele (11) Witam poszukuje Pani która upiecze ciasta (u siebie na swoich produktach)na... ela