Fryzjer Pruszcz gdański pani Karolina Fabrello - szukam namiarów. (1) Witam serdecznie, poszukuje namiarów na Panią Karolinę, która pracowała w... Ślubna 89 Kolor dodatków dla panny młodej (5) Mam pytanie dotyczące kolorów dodatków/ biżuterii dla panny młodej. Mam... abc Buty ślubne - białe w Gdyni (4) Dziewczyny, ślub za 2 miesiace, zwiedzilam już wszystko - całą Riviere,... Nitka90
Sierpniowe panny młode (10) Ktorego dnia sierpnia bierzecie slub i gdzie? Ja 22.08.2015 Kościół... mala83 Kościół Podwyższenia Krzyża Świętego w Rumi (1) Czy ktoś z nami w dniu 5 września 2015 r dnia bierze też ślub w kościele pw.... slodka Bella Notte z Olsztyna - proszę o opinie (1) Czy ktoś miał okazję bycia na weselu z zespołem Bella Notte z Olsztyna?... Marta Zespół Chili sax - proszę o opinie (3) Czy u kogoś z Was grał może ten zespół? Będę wdzięczna za opinie. PannaMloda Maciejka Koleczkowo - proszę o opinie. (3) Chciałabym zapytać o aktualne wrażenia po weselu w Maciejce (Koleczkowo). Czy... Aga Weselne menu oraz dania na poprawiny. (1) Zapraszam do dzielenia sie informacjami kto jakie macie Dania ile zimnych... slubna89 Sale weselne - Orfeusz, Orchidea, Rajski ogród - proszę o opinie (8) Witam. Czy ktoś mógłby pomóc i podzielić się opinią w/w sal? W przyszłym roku... patrycjadamps7 Dom Weselny "Drywa" - proszę o opinie (7) Czy ktoś robił tam swoje wesele lub też był tam na weselu ? proszę o opinie. akam DJ na poprawiny 23.08.2015 r. Gdańsk (1) Szukam Dj'a na poprawiny w dniu 23.08.2015 r. w Gdańsku. Proszę o... Justyna katedra oliwska 2009 (36) słyszałam, że podobno w Katedrze Oliwskiej zapisy na śluby zaczynają się... Amidala Podziękowania tylko dla rodziców, czy świadków i dziadków też? (7) Dziewczyny jak to będzie u Was? Podziekowania będą tylko dla rodziców? Czy... Nitka90 Pudełka na ciasto (16) Witam, Wiecie może gdzie dostanę w Gdańsku opakowania na ciasto,żeby... Zuza Pudełka na ciasta (3) poszukuje sklepu stacjonarnego w Gdyni/Rumii gdzie mogłabym kupić pudełka na... iksińska dwujęzyczny DJ/wodzirej/zespół - polsko-rosyjski poszukiwany :) (6) Poszukuje DJ-a lub wodzireja, ewentualnie zespołu, który BIEGLE posługuje się... Luna Suknia ślubna (1) http://olx.pl/oferta/suknia-slubna-duber-CID87-IDatXJ7.html czeka na nową... nataluska19923 wieczór panieński (39) mam pytanie, kto płaci za wieczór panieński..chodzi mi o wejście np na... maleństwo Sala Bankietowa pod Łabędziem Gdańsk Kiełpino Górne - proszę o opinie (4) Czesc forumowicze. Czy ktoś mi może powiedzieć coś o tej sali? ktoś miał tam... Marta255