Ośrodek Dorota Łapino - proszę o opinie (6) Cześć, czy ktoś mógłby wypowiedzieć się na temat wesela w osrodku dorota w... Astrik Oprawa muzyczna w kościele- Pani Maria Stolarczyk-Kmiecik (4) Witam! Dziewczyny macie jakies opinie na temat tej Pani? A dokładnie gry na... lucyna Balony z helem - gdzie w Trójmieście? (1) Cześć dziewczyny! Mam pytania, czy orientujecie się gdzie w Trójmieście można... wrześniowa panna młoda
Ośrodek wypoczynkowy na panieński (4) Dziewczyny czy znacie może jakieś ośrodki wypoczynkowe gdzie warto... Nat_ona DJ na wesele w Żukowie (1) Witam, poszukuję DJ na wesele 4.06.16. Wesele na około 50 osób. Propozycję... Aneta Dziasek Malibu latino czy inny zespół z hiszpańskim? (5) Witam! Jesteśmy zainteresowani zespołem malibu latino na nasze wesele.... Ania Zespół Puls T-g - proszę o opinie (2) Witam. Szukam opinii na temat zespołu Puls T-G z Władysławowa. Ktoś ich zna?... mrofpol Suknia ślubna Elizabeth Passion E-2488T (2) Sprzedam Suknię ślubną marki ELIZABETH PASSION model E-2488T z modyfikacją w... asik87 Ślub z "imprezą" bez kościelnego? (3) robi ktoś? nie będę się zagłębiać w daleko idące argumenty za i przeciw... panna Ile czekacie na zdjęcia ze ślubu? (25) Witajcie ślub był 27 sierpnia i fotograf powiedział, że zdjęcia będa za... ANIA M. SPRZEDAM DUŻĄ KOKARDE NA SAMOCHÓD (9) Witam!! Sprzedam fantastyczną kokarde na samochód. Zrobiona na indywidualne... Martosza83 Czy ktoś zna zespół Granda z okolic Wejherowa? (14) Witam wszystkich. Za rok w październiku planuję wesele, na razie mam problem... Katarzyna Podziękowania dl rodziców, chrzestnych, dziadków na weselu? (15) Wiadomo podziękowania dla rodziców odbywają się na przyjęciu weselnym (pewnie... coco.roco Zespół na wesele 22 sierpnia (4) Poszukuję zespołu najlepiej z muzyką na żywo. Proszę zespoły które mają... frezja Auto 08.08.15 Gdańsk (5) Poszukuję auta na w/w dzień. Dostępność w godzinach 13 - 19 ( proszę o... costa1010 Sprzedam suknię ślubną Papa Michel Huntos rozm 36 (7) Sprzedam śliczną suknię. Zapraszam do oglądania!!!... d. Poszukiwana ekipa foto +video na ślub+wesele+plener innego dnia (1) Witam :) Poszukujemy ekipy foto + video na dzień 13.08.2016 :) Mamy... J&J Kościół św. Jacka Straszyn (12) Hej dziewczynki! Nie jest to parafia ani moja ani mojego P. ale znajduje się... Asz Kolor przewodni - pomocy! (2) Podpowiedzcie proszę czy trzymacie się sztywno koloru przewodniego? Tzn czy... pannamloda szukam krawcowej (2) Witam, poszukuję osoby, która uszyje mi elegancją sukienkę na ślub.... Aaaaaaa