szukam fotografa 08.08.15 (1) Witam, poszukuję fotografa na ślub cywilny, obiad weselny + plener na... Aaaaaaa Sprzedam suknię ślubną, Madonna, Famosa, Pronovias, roz. 34 GRATISY! (2) WITAM SERDECZNIE Mam do sprzedania przepiękną suknie ślubną, kupioną w... meg Wynajęcie sali na wesele (6) Hej, mam prośbę czy może ktoś wie czy gdzieś w Gdańsku bądź okolicach jest... Mycha92
Nasz Dzien :) 30.08.2014 (18) Hej dziewczyny! W koncu udało mi sie znalezc chwilke czasu zeby podzielic... Tweety89 sprzedam bolerko koronkowe rękaw 3/4 (18) wymiary: dł. rekawa po wewnętrznej stronie 25 cm dł rękawa po zewnętrznej... julkaaa Kosmetyczka Rumia lub Gdynia Cisowa (3) Poszukuję naprawdę dobrej kosmetyczki, która przygotuje moją cerę do wesela (... narzeczona Przepiękna suknia ślubna 3/4 Justin Aleksander 8650. Stan IDEALNY. roz 34-36, wzrost ok. 170 (11) Bardziej szczegółowy opis oraz zdjęcia sukni dostępne pod poniższym linkiem:... Marta Kitowska Szukam zespołu lub DJ`a na wesele - 03.10.2015 (1) Witam, Poszukuję zespołu lub DJ`a na wesele i poprawiny w dniach... marta-gdansk Ekspresowe poradnictwo rodzinne. (1) Witam: ) Pewnie niewielu mężczyzn"tu" piszę ale tak się złożyło że... Michał kawaler (jeszcze przez 81 Restauracja & Pizzeria Luxus Żukowo - proszę o opinie. (8) Witam, Poszukuje opinii na temat restauracji Luxus w Żukowie. Proszę o... Goniata Wkładki do zaproszeń - gdzie w Gdańsku? (5) Orientuje sie ktoś z was gdzie w gdańsku zrobia mi wkładki do zaproszeń?? mala83 Autokar - prośba o polecenie (3) witam czy ktoś może polecić tani autokar dla gości weselnych w Trójmieście? an piękna suknia dla mamy (30) Mam do sprzedania piękną sukienkę odpowiednią dla mamy pany młodej / pana... Madziola Podziękowanie dla rodziców - po rozwodzie - nie disco polo (3) cześć dziewczyny za miesiąc ślub i wesele, chcemy zrobić podziękowanie.... Asia Fotograf na wrzesień (1) Witam poszukuję na wrzesień kogoś kto zrobi zdjęcia z uroczystości ślubnej w... aaaaaaaaaaaa co można kupić księdzu w podziękowaniu (20) kochane mamy znajomego księdza który bardzo nam pomógł w przygotowaniu mojego... agulinkaaaa DJ na wesele w dn. 03.10.2015 - Gdynia (1) Poszukuję DJ-a z własnym sprzętem na wesele w dn. 03.10.2015. Oferty cenowe... Aga1981 Przepiękna oryginalna suknia na sprzedaż! Długość 7/8, rozmiar 38-40, stan idealny! (2) Mam do sprzedania bardzo wygodną suknię ślubną w modnej długości 7/8. Rozmiar... justynkie Zespół weselny Euphoria - opinie (12) Hej, Zastanawiam się z narzeczoną nad wyborem zespołu weselnego. Czy ktoś... Monika i Paweł Miejsca w okolicy Trójmiasta na śłub w plenerze (3) Hej. Planujemy z Narzeczonym ślub za dwa-trzy lata w okolicach Gdyni. Marzy... Heidi