Sprzedam suknię ślubną krótką Agnes model 11991 ecru (1) Sprzedam suknię ślubną Agnes z kolekcji Ispired model 11991. Suknia posiada... Małgorzata napoje gazowane i soki (2) Znacie jakieś sprawdzone hurtownie? N. Sala w byłej Balladynie-obecnie Pod aniołem. (34) Co sadzicie o tym domu weselno-imprezowym znajdujacym sie w Gdansku Brzeznie? zuuza
Sprzedam piękną suknię ślubną koronkową z MADONNY, pierwsza właścicielka (2) Witam, mam na sprzedaż śliczną suknię koronkową, cena do negocjacji,... agas Bus na wesele (1) Hej, gdzie, skąd i za ile wynajmujecie busa? U nas jest kwestia zawiezienia... Ola fotograf i kamerzysta poszukiwani :) (1) Poszukuje fotografa i kamerzystę z wolnym terminem 13.06.2015 na wesele w... 13.06.2015 Sprzedam suknie ślubną ELIZABETH PASSION (1) Witam, mam do sprzedania prześliczną suknię ślubną firmy Elizabeth Passion.... aga10b P. Arek barman z sali "Szrot" szukam namiarów (1) Witam, Zgubiłam nr telefonu do P. Arka, ponieważ został zapisany na... anusia90 Obrączka (4) Witam . Mam pytanie z którym się borykam . Sprawa wygląda tak że mam... Karolina Anna Kara Leander, zwiewna, jedwabna - 2 długości (22) Witam, Mam do sprzedania prześliczną suknię ślubną - Anna Kara, model... aniakubek dekoracje kościoła (6) Poszukuję pilnie kogoś kto udekoruje kościół w rozsądnej cenie. Patrycja twardy dół wesele (32) cze,szukam kogoś kto miał wesele w twardym dole,czy sala pomieści 120 osób i... straszaczek Kolor sali weselnej (15) Witam, Może ktoś z Was będzie w stanie mi doradzić? Mam zarezerwowaną salę,... niezdecydowana Suknia ślubna 42-44 śnieżno biała (5) Mam do sprzedania prześliczną białą suknie ślubną. Suknia jest w rozmiarze... Kasia wychodzenie panny młodej (18) witam, mieszkamy od paru miesięcy na swoim. A niedługo bierzemy ślub.... e be wesele w Lucynce albo Na Wzórzu na Suchaninie - proszę o opinie (11) witam, pytanie kieruje do ludzi, którzy mieli wesele wyżej wymienionych... E.B. hotel Renusz... (2) Spędziłam w hotelu Renusz wspaniały tydzień... obsługę jak i jedzenie oceniam... Agata Dworek Goscinny LIPCE - proszę o opinie. (5) Witam chciałabym prosić o opinie na temat dworku Jak z jedzeniem,obsługą?... zabeczka3 Sukienki na wesele bardzo mały rozmiar (5) Hej dziewczyny. Mam straszny problem za dwa tygodnie wesele a ja nie mam... Gonia Darius Grup - proszę o opinie (1) Zna ktoś, słyszał? Jak grają teraz? mati