FOTOGRAF, KAMERZYSTA, DJ na wesele 28 czerwca 2014 !!! LAST MINUTE !!!! (38) Poszukuję fotografa, kamerzysty i DJ na wesele - w ekspressowym tempie - na... zoomi Gdzie kupić garnitur ślubny? (9) Witam Jak w temacie,gdzie polecacie kupić garnitur ślubny? Gdzie mają duży... AS salon .. gdynia (2) Hej, czy któraś z Was przymierzając suknię w w/w salonie nie miała możliwości... nikaska
Gdzie można uszyć suknię ślubną? (dobrze) (17) Zupełnie nie orientuję się czy i gdzie są tu dobre krawcowe. Chodzi o to,... Sukienka Hotel Restauracja Merkury w Straszynie - proszę o opinie. (1) Czy ktoś coś wie o tym miejscu? Warto czy nie warto? Szczerze powiem, że mają... Sylwia www.fotoinlove.pl - Jacy sa Referencje??? (35) Czy ktos z was korzystal z uslug fotograficznych http://www.fotoinlove.pl monika Karton z balonami z helem (1) Witam, czy ktoś się orientuje czy jest firma zajmująca się organizacją dużego... Linus Jak odkleić etykietę? (19) Dziewczyny kiedyś to nie było problemu z odklejeniem papierowych etykiet z... elwirka1 smoking (3) gdzie można w Gdańsku wypożyczyć smoking??albo może ma ktoś na sprzedaż?? abc Sprzedam cudowną suknię ślubną rozm.38-40 (1) Sprzedam suknię ślubną 750zł. Zachęcam do zapoznania się z ogłoszeniem.... Karolina Drink Bar poszukiwany !!!!!!!!!!!!!!!! (6) Szukam fajnych barmanów na wesele!!! 2.08.2014 Gosia sprzedam smoking + koszula+pas i mucha (23) sprzedam smoking czarny rozmiar 188/104/90. do tego doloze koszule smokingową... kasia Makijaż ślubny - u kogo ? (20) Witam, mam za miesiąc ślub a makijażystka nie zdała egzaminu. Nie jestem... Kamila Sprzedam dwie pary białych butów - rozmiar 39/40 (1) zdjęcia wysyłam na maila Marysia KAMERZYSTA , FoTOGRAF (1) Witam , poszukuję kamerzystę oraz fotografa proszę swoje oferty WRAZ Z... Blondynaaa Paznokcie (4) Najlepiej french, kogo polecacie? Natka fryzjer męski (1) Witam, możecie mi polecić jakiegoś dobrego męskiego fryzjera w Gdańsku ? anek ZIK Digital Foto Video Studio opinie (2) zastanawiam się nad skorzystaniem z ich usług, tylko ze opinie znalezione na... 13.06.2015 Sprzedam suknię ślubną typ Princess,rozmiar 38 (13) tak jak w temacie-podaję link do ogłoszenia... agam205 Uroczystość weselna - gdzie dobrze i w miarę tanio? (4) Najlepiej Gdynia - Rumia bądź niedalekie okolice Jakie sale, domy bankietowe... coco.roco