Ak, obrączki - proszę o opinie. (1) Proszę o opinie na temat obrączek ak. .... Buty La Boda (3) Orientuje się ktoś gdzie mogę kupić buty firmy La Boda? Pozdrawiam MT już po... (8) My już "po" także możemy polecić: - na samym początku polecam... Chudi
Obrączki - KRUK - opinie i doświadczenia!!! (106) Jesteście zadowolone??? pyszotka alkohol, hurtownia (10) Wiem, że temat przewijał się kiedyś ale czy orientujecie się na chwilę obecną... mati Salon Fensi Tczew - proszę o opinie. (1) salon Fensi w Tczewie. Czesc dziewczyny, jestem ciekawa kazdej opini o... user_138625538765 sprzedam suknię z salonu Agnes - roz. 36 (1) Sprzedam kupioną w tym roku w salonie Agnes w Gdyni suknię ślubną w kolorze... Joanna Dwór Kaszubski Magnat - proszę o opinie. (4) W przyszłym roku planujemy wesele w Magnacie. Jesteśmy pozytywnie nastawieni,... marta Fryzjer Wella - gdzie? (1) Cześć dziewczyny, poszukuje w Gdańsku dobrego fryzjera który farbuje Wella.... MonicN koszty wesela (12) Chcemy z narzeczonym zorganizować wesele w 2015roku. Ale mamy na to 10... narzeczona fotograf i kamerzysta - ile płacicie? (34) ile płacicie za kamerzyste i fotografa? tylko tak orientacyjnie pytam pytalska Folwark Dajak - opinie (16) Hej dziewczyny! Miała któraś z Was tam wesele? Sala jest śliczna,... Amidala Młode Pary 2015 (cz. 2) (3) Czerwiec 06.06 ~MartaKarol, Marta&Karol, sala: agroturystyka Maciejka,... Gosia Dekorowanie sali samemu. (10) Witam przyszłe panny młode mam pytanie czy są tu jakies ambitnme kobietki... vailet zaproszenie szefostwa?? (8) pracuje firmie gdzie jest tylko szefowa i ja, my z narzeczonym robimy małe... dylemat Fotograf/ 18.10.14 (1) Witam, Poszukuje fotografa na ślub i wesele 18.10.14 Zapraszam do... Goniata Wesele - Róża Wiatrów - proszę o opinie. (2) Czy ktoś był na jakimś wesele w Róży w ostatnim czasie? Niestety ostatnie... Przyszła Panna Młoda rezydencja lux Rewa (55) Witam W Rewie powstała restauracja Ristorante. Organizuja imprezy... Aniołek Sprzedam sukienkę ślubną (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/sprzedam-suknie-slubna-z-salonu... MW7906 Tort ze zdjęcia - kto skąd i za ile? (10) Słuchajcie, kto robił tort weselny na zamówienie. Będę chciała, aby zrobiono... Marynarka