Alkohol weselny - gdzie kupię po atrakcyjnych cenach? (3) Dziewczyny ! Gdzie w trójmieście mogę kupić wódkę weselną po atrakcyjnych... zuzanna Gdynia - gdzie kupię dodatki do sukni? tj. buty, welon itp... (3) Czy możecie polecić mi jakieś sklepy/salony z dużym wyborem ładnych butów... CoCo Upominki/podziękowania dla gości (6) czy może któraś z Pań robi takie cuda? Zastanawiam się co moglibyśmy... coco.roco
Kupię welon :) (5) Śnieżno biały - może być najzwyklejszy, najważniejsze by nie był długi :D... coco.roco Poradnia rodzinna (5) dziewczyny macie jakies namiary na poradnię rodzinną? Interesuje mnie Gdańsk... Gosiunia777 Sprzedam białe buty ślubne (1) Witam, Sprzedam białe buty ślubne rozmiar 39. Wysokość obcasa 9 cm (od... Kasia Sprzedam Białą Suknię Ślubną (1) Witam, Mam do sprzedania śliczną suknię ślubną zakupioną w Salonie Sukien... Kasia Niebieskie kwiaty we wrzesniu (16) Chcialabym bardzo miec ciemno-niebieskie kwiaty w moim bukiecie. Slub we... Maeve Ozdobne pudełka na koperty (7) Witam, czy któraś z forumek robi takowe? Jeżeli tak to proszę o ofertę, bo... ewela Nauczki (6) Hej, Ktoś poleci miejsce na nauczki przedmałżeńskie w Gdańsku? A najlepiej... gość Sprzedam 2 pary butów ślubnych! Cudne r. 39 tanio :) (4) Zdjęcia na maila Karmelek TBS- ktos mieszka?? (46) dziewczyny mam pytanie do tych ktore maja takie mieszkanie. Jak to dokladnie... demolka Buty ślubne r. 38 (1) Dł. wkładki najlepiej 25-25,5 cm (wiadomo rozmiar rozmiarowi nierówny :)) w... coco.roco Kupię suknię ślubną na wzrost 180cm (5) Witam! Kupię suknię ślubną na wzrost 180 cm. Zainteresowane sprzedażą Panie... Paulina Oryginalna suknia ślubna rozmiar 38-40 (1) Sprzedam niesamowitą oryginalną suknię ślubną, rozmiar 38-40. Polecam i... justynkie sprzedam śuknie ślubną rozm 38-40 (1) Witam jak w tytule sprzedam suknie ślubną z salonu Tyszkiewicz, szyta na... LIVIA_22 sukienka (1) Witam. Poszukuję sukienki do ślubu cywilnego, rozm 36 ;) najlepiej kolor ecru... user_137693469268 Świeżynka - przyszła pani Młoda - czekam na opinie, rady i pomoc :) (7) Witam, budżet z narzeczonym mamy ograniczony :) około 20tys. MAX!... Monia Nie mogę znaleźć (5) witam, kiedyś na forach widziałam rozpiski panien młodych ile i za co... panna młoda Do zrobienia przed ślubem (2) Wpisałam w wyszukiwarkę "lista rzeczy do zrobienia przed ślubem" i wyskakują... ja