wymarzone buty na ślub! (1) Oferuję zdobienie butów cyrkoniami. Dzięki zdobieniu, buty stają się... shines like a star pokazy barmańskie na wesele (4) Witam czy macie może namiary badz kogoś do polecenia kto wykonuje pokazy... vailet TRIO PERFECTO - DJ proszę o opinie (1) Witam ! Czy miał ktoś z Was Trio Perfecto na swoim weselu? Jesli tak to... LENA
Fotograf ślub cywilny + plener (1) Witam, Poszukuję fotografa na ślub cywilny w dniu 11.10.2014 w USC w Sopocie... klaudia789 ślub z ateistą (6) biorę ślub z osobą niewierzącą. zrobić ślub z mszą czy bez mszy?? aaa Skrzypek na ślub (1) Szukam skrzypka lub skrzypaczki na ślub. Polecice kogoś? ja Co znajduje się na "wiejskim stole"?? (12) Moje pytanie kieruję do osób które miały na weselu, albo będą miały wiejski... AniaP szukam sukni ślubnej (15) szukam pieknej sukni, która by mnie wyszczuplała rozmiar 42 ok pm KLASYCZNE AUTO FILIP WOLNIEWICZ RUMIA - NIE POLECAM !!!!!! (9) Na Nasz Dzień zamówiliśmy od tego pana Pacarda z 1931 r....niestety... juzio Nauki przedmałżeńskie (3) Hej, bierzemy ślub w sierpniu 2015r., chcemy teraz zimą zrobić nauki... nikaska Szukam zespołu na wesele- kwiecień 2015 (1) Witam, szukam zespołu na wesele oraz poprawiny 25-26.04.2015 roku. Proszę... marta-gdansk paznokcie (4) szukam kosmetyczki ktora zrobi paznokcie french z kamuflazem max 70zl na... aaaaaa Suknia Agnes 11410 (6) Sprzedam:... Chudi JAK DODAĆ ZDJĘCIE NA FORUM? (10) Dziewczyny mam problem, chcę zamieścić fotki na forum, ale za nic nie wiem... niunia Zespół MEGATON..ktokolwiek słyszał ktokowliek wie?.. (8) Babeczki słyszałycie jakieś opinie nt. zespołu Megaton z Tczewa? milcia Poduszka na obrączki (1) Tak jak w temacie chętnie odkupię poduszeczkę na obrączki, najlepiej od osoby... Alutka Ślub późną jesieną... (7) Nie mam pojęcia co założyć na górę do sukni ślubnej te całe bolerka futerka... coco.roco Bumerang w Kątach Rybackich-jakie opinie? (25) Witam Was, Bardzo proszę o poradę. Poszukując miejsca na wesele na rok... aga2011 Transport gości (1) Poszukuję niedrogiej firmy, która wypożyczy busa (z kierowcą lub bez, to... pannamloda Zespół OKTAWA (11) Czy ktoś zna taki zespół?? ostatnio został mi polecony przez koleżankę... Marcelinka