Kupię/przyjmę czasopisma o ślubie (3) Cześć dziewczyny, kupię magazyny ślubne. Mogą być bardzo stare, troszkę... ania przystawki (3) ile macie przystawek na weselu? i jakie?? ... co myslicie o takiej sukni dla mamy panny młodej (23) wyszukałam cos takiego, oczywiście troche bym ja przerobiła tzn cos żeby... madziara84
Sklep z artykułami ślubnymi (4) Gdzie w trójmieście znajdę taki sklep ?? Poszukuje między innymi księgi gości... Marta Capitan Cook - opinie (4) Hej czy ktoś z miał wesele w Cooku??? Bardzo proszę o opinię narzeczona Vw new beetle na wesele (1) Poszukuję na wesele samochodu NEW BEETLE czy jest ktoś kto taki wynajmuje?? Wesele KULT, KAZIK, KNŻ (6) witam, będę miała DJa na weselu. Mój narzeczony słucha Kulta, Kazika, KNZ.... przyszła Panna Młoda CZy WROTA KASZUB dobre na wesele (16) hej czy wrota to dobre miejsce na wesele mam niewiele informacji. Może coć... Ali Zaproponuj cenę sukienki! (1) Cześć! Mam do sprzedania sukienkę z najnowszej kolekcji Margarett -... Magda Buciki ślubne nr 37 (1) Sprzedam:... Chudi Toczek fascynator z woalką (5) Śmietankowy toczek, kepi, fascynator. Fascynator wykonany z satyny w kolorze... Jaagnes Sprzedam białe buty do sukni ślubnej rozm. 37/38 (6) Mam na sprzedaż śliczne buty dla panny młodej, używane tylko przez jedną noc.... Jaagnes Przygotowania do ślubu (6) Mój ślub zbliża się wielkimi krokami a ja mam parę wątpliwości i pytań jak to... Alutka Szukam Garbusa na ślub 1.08.2015 (2) Witam poszukuję garbusa na ślub który odbędzie się w przyszłym roku. Czekam... Weselnik sala weselna na 50 osób (25) Hej!! Potrzebuje pomocy. Mieszkamy w Gdyni planujemy ślub w przyszłym... poszukująca Menu weselne (3) w miejscu które bardzo spodobało mi się na wesele zaproponowano menu w którym... Joanna.M Zespoły SZOKERS i KRZYŚKI - proszę o opinie. (2) Hej! Czy znacie te zespoły? Grali u kogoś? Bardzo proszę o opinie na ich temat:) Karolina pierwszy taniec (8) Pytanie do dziewczyn, które brały lekcje tańca :) którą szkołę i jakich... Gosiunia777 poradnictwo (11) gdzie jest bezpłatne poradnictwo rodzinne dla narzeczonych? mamy ograniczony... .... Szukamy zespołu z muzyką latino (6) Witam,szukamy zespołu który w repertuarze ma dużo piosenek w języku... Iwona i Tomek