paznokcie jeszcze raz (1) dziewczyny ratunku!!!!!! chce sama malowac sobie paznokcie i poszukuje... :))) Zdjęcia przystrojonych autek (19) Drogie Forumki, proszę poszukajcie w swoich archiwach zdjecia przystrojonych... Anulka wieczór panieński (10) czy organizujecie wieczorki panieńskie/kawalerskie? zastanawiam się nad... martynka
Film "Wesele" (4) czy ktoś ogladał ten film? ;) zainspirował mnie wątek o tych... cynik prezent slubny (23) Poradzcie co można kupic w prezencie slubnym parze, która od kilku lat razem... hania Takie tam spostrzeżenia... (44) Obserwuję to Szacowne Forum od jakiegoś czasu - z socjologicznego punktu... Zdegustowany Cynik jestem załamana (15) no więc chciałam wesele w czerwcu (albo w sierpniu)w zamku w Krokowej, ale... Anusia*** zawiadomienie (5) Poszukuję śmiesznego tekstu do zawiadomienia ;o) BAŚKA biuro podróży OSKAR (2) Hej Forumki! Tym razem z ciut innej beczki. Czy któraś z Was miała... asik czekoladowy garnitur ktokolwiek widział ktokolwiek wie (8) pilnie poszukiwany, brązowy ciemny... lub wariacje na temat...jak w temacie..... Marika pozbyc sie kilku kilogramow:) (8) Moze macie jakies sprawdzone metody na pozbycie sie kilku kilogramow??? quelle zespól na wesele (8) mam ogromną prośbę abyście polecili mi dobry zespół na wesele, tzn.... figa co z rozgrzeszeniem? (53) Byłam dzis u spowiedzi, ksiadz nie dał mi rozgrzeszenia bo mieszkamy razem.... anias dj Rober J. (13) czy moge prosic o opinie, na prv oczywiście, na temat dj Roberta J, jeśli... doris do elajzy :-) (6) Pisałaś wcześniej, że za tę taxówkę płaciliście 150 zł za godzinę. Czy za... Anusia*** do witch (1) bardzo podobają mi sie te podziekowania!!! sama je zrobiłaś, czy kupiłaś?... Anusia*** Wieczór panieński (3) Dziewczyny poradźcie gdzie się można udać żeby fajnie spędzić wieczór... Baśkaa do Shelli :) (2) Shella - wasze podzięksy leżą u mnie w domku :-) godziny mojego... witch Dziękuję Ci Witch.. ;o))) (8) Witchu Kochany, dzięki wielkie za pomysł i przedewszystkim pomoc w... Anulka Pałac Below (18) Mam pytanie tak naprawdę to do Oli i Darka planujących wesele w Pałacu Below... Rudda