Nie chce mi uaktualnić profilu ?? (1) mam rebus nie moge uaktualnić profilu jak mam g rozwiązac?? Mirabelka Do Kawy (5) Napisz proszę skąd wytrzasnęłaś taką kieckę-ze szczegółami!No i wszystkiego... aśka suknie CYMBELINE (6) Poproszę Was o informacje gdzie w Trójmieście można znaleźć największy wybór... mika
Do robalka (11) Proszę pomóż mi w utworzeniu tickera. Jakoś samej mi nie wychodzi,... asma do mmegi (2) Mmegi zgubiłam Twój numer tel. i nie mogę się z Tobą skontaktować. Mam... Zuzka ślubujące 25 czerwca (31) Jak dziewczyny? stresik jest? dzisiaj odbierałam suknie z salonu i było oki... Belle Relacja 18 czerwca (31) Już jestem żoną :))) Od czego mam zacząć…..?? Najlepiej jak od... marTUSIA Zespół, który zagra w Kościele!!! (5) Pilnie poszukuje zespołu, który zagra wesołe melodie podczas ceremoni ślubnej... Nutka! diadem (2) Gdzie kupic ladny i niedrogi diadem? nisia94 Jak wrażenia po wczorajszej wizycie w Katedrze?:) (10) dzien doberek:) Jak Wasze wrażenia po wczorajszym spotkaniu przedślubnym w... Moni Do Sabry i nie tylko - sposób wklejania zdjęć (1) Sabra dziękuję za miłe słowa a jeśli chodzi o wklejanie zdjęć to przede... Kawa Zdjątka KAWY :) (21) Hej Forumki! Tak jak obiecałam wklejam zdjęcia z mojego/naszego wielkiego... Kawa pytanie do Witch (7) dowiedziałam się ze miałaś wesele w hotelu - Sopot, jak wrażenia po całej... gocha ogarnal mnie... (7) .. taki "bezwlad"... nic mi sie nie chce robic... zalatwiac.. mam pustke w... Jeziorko Panny Młode 2009 (3) wpisujcie się >>> szukam taniego tiulu w kolorze ecru (9) jak wyżej. Potrzebuję dużą ilość do dekoracji, najlepiej o szer. 3m. alice_springs Baleyage wenecki co to takiego?? (5) Czy któraś z Was orientuje sie czym się różni baleyage wenecki od zwykłego... Tusia Panny Młode 2010 (1) wpisujcie się >>>> Panny Młode 2008 (1) wpisujcie się >> kościół św.Bernarda w Sopocie (23) Dziewczyny! Może ktoraś z Was bierze ślub w tym kościele? Pytam,poniewaz mam... BAŚKA